Sultan filminin Kemal'i Bulut Aras ortaya çıktı

Usta oyuncu Bulut Aras, yıllar içindeki değişimi ile sosyal medyada gündem oldu.

Sultan filmi ile 1978 yılına damga vuran Bulut Aras ve Türkan Şoray Yeşilçam'ın unutulmaz ikilisinden olmuşlardı. 71 yaşındaki oyuncunun yıllar içindeki değişimi sosyal medyada gündem oldu. 71 yaşındaki usta oyuncu değişimiyle dikkat çekerken sevenlerine selam ve sevgilerini iletti: "Beni sevenlere, sayanlara selam ve sevgilerimi sunuyorum. Her şey için çok teşekkür ederim" dedi

BULUT ARAS KİMDİR?

15 Mart 1953'te Denizli'nin Yukarışamlı köyünde 10 çocuklu bir ailede doğdu. Çocuk yaşlarda pamuk tarlalarında çalıştı. Denizli Ticaret Lisesi'ni bitirdikten sonra, Marmara Üniversitesi Ticari İlimler Akademisi kazandı ve oradan mezun oldu. 

SİNEMA YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU. JÜRİDE TÜRKAN ŞORAY'DA VARDI

1976'da Tercüman gazetesinin düzenlemiş olduğu; Sinema, Fotoroman, TV Yarışması birincisi seçildi. Bu yarışmada jüri üyeleri arasında Hakan Balamir, Ayhan Işık ve Türkan Şoray gibi isimler vardı.

BULUT ARAS'IN İLK FİLMİ

1976'da "Hain" filmi ile sinema oyunculuğuna başladı. Aras, daha sonra Ertem Eğilmez'in talimatı üzerine Arzu Film'e çağrılır. Yaklaşık olarak 50 filmde rol aldı. Deli Yürek dizisinde "Kara Hamit" rolü ile tanındı. Aras, aynı zamanda Kurucu Üyesi olduğu, Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği'nin (ÇASOD) bir üyesidir.

YORUM YAP
YORUMLAR