Tara de Vries'i savunan Özlem Kaymaz'dan Şevval Şahin'e estetik göndermesi!

Özlem Kaymaz kızı Tara de Vries'in ikinci seçildiği Miss Turkey 2018 üzerinden Şevval Şahin'e göndermede bulundu.

Şevval Şahin 2018 yılında Türkiye güzeli seçilmiş ve hemen ardından burnunda estetik olduğu ortaya çıkmıştı. O dönemde de, Türkiye güzeli tacını takan bazı ünlü isimler estetiksiz bir şekilde taç taktıkları o hallerini sosyal medyada paylaşmaya başlamışlardı. Aynı yılın 2.'si ise, bir zamanların eski taçlı güzellerinden Özlem Kaymaz'ın kızı Tara de Vries olmuştu. O yıllara geri dönen Özlem Kaymaz, kızı Tara de Vries'e haksızlık yapıldığını ima ederek şu ifadeleri kullandı:

"Halen bilmeyenlerle tanıştırıyorum, kızımın da taçlı bir güzel olduğunu. Benim kızım, torpil dedikodusu olmasın diye ikincilik hakkı tanınan Tara'cığım. Birincisi estetik operasyonlu genç kızımız.

"Bence şahane bir anı, hatıra. Ben doğduğum toprakları milli bir sporcu olarak temsil etmenin yanı sıra içinde güzellik olan bir organizasyon ile yine Türkiye'mi temsil etmiş olmak. Üstelik kızımın aynı yolda bizi temsil etmiş olması... Bence çok gurur verici. Şükürler olsun" ifadelerine yer verdi."

"Güzel genç kız. Kendini bilen, kendinden emin. En az ilki ülke insanııyla sohbet edebilen, dünya dilini akıcı konuşan. Bir noktaya parmak basabilen, dikkat çekebilen, etki yaratabilen. Hobi ötesinde bir uğraşısı olan. Dünyaya barış dilemek yerine kendi ile barışık olan. Akıllı, uslu, güzel gülen, güzel bakan, sportif, fit. Baktıkça insanın için açan gönlüne dokunan demek bana göre, sizce? Yani bence kriter bu olmalı seçilirken. Yüzün, gözün, yeni kaşın, yeni saç stilin ve estetikle toparlanmayan zaten kalmadı ki..."

YORUM YAP
YORUMLAR