Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu Settar Tanrıöğen'li set anısı anlattı

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu bir YouTube programına konuk oldu. Sıla Türkoğlu, Settar Tanrıöğen'li set anısı anlattı.

Sıla Türkoğlu, reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti'nindeki Doğa karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Bir YouTube programına katılan Sıla Türkoğlu, Settar Tanrıöğen ile set anısını anlattı.

Ağlamaması gereken bir sahnenin provasında duyguya kapılarak ağladığını anlatan Türkoğlu bu sahnenin ardından yönetmeninden "Sen doğru yoldasın" diye övgü aldığını belirttikten sonra Settar Tanrıöğenle de bir anısını anlattı.

Türkoğlu, "Settar abi bir kere beni kenara çekip 'Sen tiyatro yapıyor musun?' dedi. Ben de dalga geçerek 'Yok abi, çaycı mı lazım sizin tiyatroya ben gelirim istersen.' dedim. Çünkü o kadar büyük ki benim gözümde onlarla bir tiyatro sahnesi paylaşmak benim için inanılmaz bir şey. O da 'Yok, o kadar iyi ve doğru bir yerden oynuyorsun ki ben seni aktif bir şekilde tiyatro yapıyorsun zannettim.' falan dedi. Benden yaşça büyük ve beğendiğim isimlerden böyle küçük küçük övgüler almak çok gurur verici bir şey benim için." dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR