Nagihan'dan Survivor Turabi itirafı! Olayı ilk kez anlattı

Nagihan Karadere konuk olduğu programda Survivor Turabi ve Hakan arasında yaşanan kavganın iç yüzünü ilk kez anlattı. Nagihan, Turabi'ye uygulanan mobbingden de bahsetti.

Survivor All Star 2024 birçok olayı beraberinde getirdi. Adada yaşanan kavgalar ise bu sezona damga vurdu.

Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden olan Nagihan Karadere, Survivor'da Turabi ve Hakan arasında yaşanan kavgayla ilgili detayları konuk olduğu programda anlattı. Nagihan, şunları söyledi:

"Turabi ile iyi bir arkadaştım takım arkadaşımdı, Turabi'ye çok fazla laf sokuyorlardı. Tamam Turabi de rahat durmuyor olabilirdi yani herkese böyle bal kabağı yapıp ateş etmiş herkes de ona intikam almak istiyor olabilir.

Ben Turabi'ye karşı ekstra bir herkesin özellikle erkeklerin bir mobbing yaptığını fark ettim bir olay olmuştu; Hakan'la Turabi arasında Hakan'ın da ağzından kötü bir söz çıktı. Bunu da ben duydum ama o an gidip söylemedim. Bu arada da herkes orada kötü söz kaçırabilir ağzından. Ortalık yatıştı Turabi'ye söyledim, gaza gelip kendini yakma dedim. Sonra birisine daha anlattım o da hemen gitmiş söylemiş Turabi beni çekip Hakan bana bunu mu söyledi dedi. Ertesi gün birbirlerine girdiler Hakan da bana düşman oldu"

YORUM YAP
YORUMLAR