Nagihan Karadere'yi depresyona sokan hayran telefonları!

Survivor yarışmasıyla yıldızını parlatan Milli atlet Nagihan Karadere, saplantılı bir hayranıyla mücadele ediyor.

Tam 4 kez Survivor'a katılan ve bu yarışmayla geniş çaplı bir üne kavuşan Milli atlet Nagihan Karadere, saplantılı bir hayranı yüzünden zor günler yaşamaya başladı. Cep telefonu numarası birçok kişinin eline geçen Nagihan Karadere, sürekli tanımadığı kişilerden telefon aldığını ve artık telefon sesinin kendisinde fobi haline geldiğini söyledi.

NAGİHAN KARADERE'Yİ RAHATSIZ EDEN TELEFONLAR

Show Ana Haber'e açıklama yapan Karadere, "Başıma gelmeyen kalmadı, depresyon moduna girdim. Artık telefon kullanamayacak duruma geldim. Telefon sesi artık fobim oldu. Telefonum tüm Türkiye'ye yayılmış gibi, arayan arayana. Gece aramaya bir başlıyorlar sabah 4'e kadar telefonum hiç susmuyor. Engelliyorum, uyarıyorum... Arayanlar 'Seni çok seviyoruz, büyük hayranlık duyuyoruz' diyorlar. Biri arıyor benimle evlenmek istiyor, biri arıyor para istiyor" dedi.

Milli atlet, "T.C. kimlik numaramı bana söyleyenler oluyor, bu çok tehlikeli bir şey. Benim için son radde o oldu. Benim bütün bilgilerimi ele geçirmişler. Üzerime olan numaraları söylüyorlar, adıma numara ve internet paketi alınmış. Faturalar da bana yansıyor, son olarak 805 TL geldi. Korkuyorum... Belki benim bilgilerimle birine yardım ve yataklık yapıyorlar. Savcılığa suç duyurusunda bulunduk" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR