Murat Boz, Tuba Büyüküstün ile aşk dedikodularına açıklık getirdi!

‘Zeytin Dalı' dizisinde Tuba Büyüküstün ile başrol oynayan Murat Boz, yazılan aşk haberlerini yalanladı: ‘'Tuba ile sevgili tarzında bir ilişkimiz olmadı, çok iyi arkadaşız hatta sırdaşız.'

opçu Murat Boz, YouTube'da yayınlanan 'Selim Akar Sorarsa' isimli programa katıldı. Tarkan'ın vokalisti olarak müzik dünyasına adım atan Boz, Tarkan ile uzun zamandır görüşmediklerini söyledi. Türkiye'nin en büyük erkek popstarlarını sayan Boz, 'Kenan Doğulu, Tarkan, Burak Kut' dedi. Yein jenerasyondan ise Edis, Semicenk, Reynmen ve Mert Demir'in isimlerini söyledi. 'Zeytin Dalı' dizisinde Tuba Büyüküstün ile oynayan Boz, aşk dedikodularına da açıklık getirdi. Boz, 'Hiçbir zaman sevgili olmadık. Tuba'yla çok iyi iki arkadaşız, çok iyi dostuz hatta çok iyi sırdaşız çok severim. Bizim asla bir sevgili ilişkimiz Tuba'yla olmadı' dedi.

Tuba ile cesur sahnelerde çok gerildiğini itiraf eden Boz, 'Bu sahneler öyle kolay sahneler değil, hatta yönetmenimiz Burcu ve Tuba'dan destek aldım.

Gerçekten o sahnelerde öyle tek başınıza değilsiniz, etrafta bütün set ekibi var' dedi. Tuba ile günlük yaşantılarında da sık sık bir araya geldiklerini ifade eden Boz, 'Çok nadir yakalanan bir arkadaşlık ve dostluk yakaladık ekiple. Özel hayatlarımızda birbirimizle buluşuyoruz. Arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz' dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR