Ferhunde Hanımlar'da o isimlerde rol almış!

Ferhunde Hanımlar Ankara'da yetişmiş birçok önemli ismi kadrosunda bulundurmuştu.

Türkiye'nin ilk günlük dizisi olan ve aynı zamanda Ankara'da çekilen ilk dizisi olan Ferhunde Hanımlar, kadrosunun tamamını Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçılarından oluşturuyordu.

Günümüzün birçok yıldız isminin ilk projesi olarak da Türk dizi tarihine geçen Ferhunde Hanımlar; 1993 yılından 1999'a kadar tam 6 sezon sürmüştü. TRT1 ve Star TV'de toplamda 1780 bölüm süren dizide; Ferhunde ve Behzat adındaki 40 küsür yıllık evli bir çiftin 3 kızları, damatları, torunları ve emektar dostları Suzi ile yaşadıkları gündelik, hayatın içinden hikayeleri entrika ve şiddetten uzak öykülerle anlatılıyordu.

Ferhunde Hanımlar'da 6 sezon boyunca bölüm oyuncusu ya da konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçmiş, ancak seyircinin hatırlamadığı ya da hatırlamakta güçlük çekeceği günümüzün yıldız isimlerinden bazılarını haberimizde derledik!

FERHUNDE HANIMLAR'DA ROL ALMIŞ 5 ÜNLÜ OYUNCU

EGE AYDAN

Ankara kökenli köklü sanatçılar arasında yer alan Ege Aydan dizide, evin küçük kızı Nevzat ile onun yakın dostu Müjgan'ın patronu Haluk'u oynuyordu.

İNCİ TÜRKAY

Sihirli Annem dizisinin Betüş'ü olarak akıllarda yer edinen ve şimdilerde İngiltere'de yaşayan İnci Türkay dizide, çocuk bakıcısını oynuyordu. Dizi; Türkay ile Şahap Sayılgan'ın beraber rol aldıkları ilk proje olarak da dikkati çekiyor.

SONGÜL ÖDEN

Ankaralı oyunculardan biri olan Songül Öden, bir dönem Ferhunde Hanımlar dizisinde rol almıştı.

ÖZGE ÖZDER

Ankaralı sanatçı Özge Özder, yolu Ferhunde Hanımlar'dan geçen dönemin genç oyunculardandı.

SİNAN TAYMİN ALBAYRAK

Son olarak Mehmet Fetihler Sultanı dizisinde rol alan oyuncu Sinan Taymin Albayrak, Ferhunde Hanımlar dizisinde rol almıştı.

YORUM YAP
YORUMLAR