Beyaz Magazin Bilal Özcan, Pınar Eliçe ve Didem Delen ile başlıyor!

Duayen gazeteci Bilal Özcan, ünlü sanatçı Pınar Eliçe ve güzel sunucu Didem Delen en güncel magazin haberlerini yorumlayacak.

 

Beyaz Magazin Bilal Özcan, Pınar Eliçe ve Didem Delen ile başlıyor!

Duayen gazeteci Bilal Özcan, ünlü sanatçı Pınar Eliçe ve güzel sunucu Didem Delen en güncel magazin haberlerini yorumlayacak.

 

Yapımcılığını usta gazeteci Bilal Özbilge’nin yaptığı, 10 yıldır Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve haberleri ile magazin gündemine yön veren Söylemezsem Olmaz bugün sezon finali yaptı. 10. yılını da yine birçok ödül alarak tamamlayan Söylemezsem Olmaz tatil sezonuna girerken yine yapımcılığını Bilal Özbilge’nin yaptığı yaz aylarının klasiği Beyaz Magazin, bomba yorumcuları ile Beyaz TV ekranlarında başlıyor. 

Masada, 47 yıldır magazin gazeteciliğine büyük emekler vermiş duayen gazeteci Bilal Özcan, ünlü sanatçı Pınar Eliçe ve güzel sunucu Didem Delen yer alacak ve en güncel magazin haberlerini yorumlayacak. 24 Haziran Pazartesi günü ekranlara merhaba diyecek olan Beyaz Magazin, yaz boyunca hafta içi her sabah 8.45’te Beyaz TV ekranlarında olacak.

Magazin dünyasının nabzını tutan Beyaz Magazin, her yaz izleyicilerden büyük ilgi görerek televizyon dünyasında önemli bir yer edinmiştir.

Bilal Özbilge Kimdir?

Gazetecilikteki başarılarıyla tanınan Bilal Özbilge, haberlere objektif bakış açısıyla gazetecilik misyonunu başarıyla sürdürmektedir. Beyaz TV'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Söylemezsem Olmaz ve Beyaz Magazin isimli programların yapımcılığını üstlenen Özbilge, özel haberleri ile on yıldır izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Bilal Özcan Kimdir?

Kariyerinde Hürriyet Gazetesi Altın Kelebek Ödülü gibi birçok ödülün sahibi olan Bilal Özcan, yıllardır ekranlarda ve gazetelerde haber, röportaj ve yorumlarıyla magazin dünyasının ünlü isimleri ile ilgili gerçekleri ortaya çıkarmıştır. Genel yayın müdürü, haber müdürü gibi önemli önemli görevler üstlenen, köşe yazarlığı da yapan Özcan, gazeteciliğe 1977 yılında polis muhabiri olarak Son Havadis gazetesinde başladı. Haldun Simavi'nin 1 milyon tiraja ulaşan Günaydın Gazetesi'nde 1979-1990 yılları arasında Muhabir ve Haber Merkezi Müdürü olarak görev yaptı. 1990 yılında Meydan gazetesi Özel Haber birimini kurdu. 1991'de Türk Star Gazetesi'ni, 1992'de ise Alem Dergisi Avrupa baskılarını başlattı ve yönetti. Bilal Özcan, son yıllarda ise Instagram hesabı ile Türkiye’de magazin gündemine yön vermiştir.

Pınar Eliçe Kimdir?

MAKSİM Gazinosu assolistlerinden olan ses sanatçısı Pınar Eliçe, televizyon dünyasının en ünlü simalarındandır. Eliçe, son yıllarda ise magazin yorumculuğu ile başarılarını taçlandırmıştır. 1987 yılında O Bir Melekti, Son Gün Son Gece, Kuzgun ve Şeytan Sofrası gibi sinema ve dizi projelerinde de yer alan Pınar Eliçe, çok sayıda albüm çalışması ile müzik dünyasında ve sahnelerde de fırtınalar estirmiştir.

Didem Delen Kimdir?

Söylemezsem Olmaz ve Beyaz Magazin isimli magazin programlarının moderatörlüğünü üstlenen ünlü sunucu Didem Delen, kısa sürede güzelliği, düzgün Türkçesi ve seviyeli magazin yorumları ile dikkat çekmiştir. Delen, aynı zamanda Marmara Üniversitesi Sinema TV ve Sadri Alışık kamera önü oyunculuk mezunudur.

YORUM YAP
YORUMLAR