Yağmur Sarnıç hakkında bilinmeyenler...

Mahkemenin çocukların velayetini Emre Aşık'a vermesinin ardından çocuklar Yağmur Sarnıç'tan alındı. Peki Yağmur Sarnıç kimdir?

Futbolcu Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç'ın çekişmeli boşanma davası devam ediyor. Geçtiğimiz gün çocuğunun bakıcısı tarafından darbedildiğini gören Emre Aşık,6 yıllık eşi Yağmur Sarnıç'a üç çocuğuna şiddet uyguladığı iddiasıyla dava açtı.

Davayı kaybeden Yağmur Sarnıç ise çocuklarını baba Aşık'a teslim ederken sinir krizi geçirdi. Peki, Yağmur Sarnıç kimdir? İşte Yağmur Sarnıç hakkındaki detaylar…

YAĞMUR SARNIÇ KİMDİR?

Galatasaray ve milli takımın eski futbolcusu Emre Aşık'ın eşi olarak tanınan Yağmur Sarnıç, 1993 tarihinde dünyaya geldi. Evlendikten sonra “Aşık” soyadını alan Yağmur Sarnıç'ın mesleği ise iç mimarlıktır.

2012 yılında Fransa'da Emre Aşık ile nikah masasına oturdu. 2017’de Sokakta bulduğu yaralı baykuşu veterinere götüren Yağmur Aşık, veterinerle yaşadığı tartışmayla gündeme gelmiş, magazin sayfalarına konu olmuştu.

2018 yılında boşanma kararı alan Emre- Yağmur Aşık çifti 2019 aylarında evliliklerine bir şans daha verme kararı almış ancak ihanet iddiaları ardından ikili yeniden boşanma başvurusunda bulunmuştu. Yağmur Aşık, boşanma kararı ardından “Sarnıç” soyadını kullanmaya başladı. İkilinin çekişmeli davası sürerken Emre Aşık'ın çocuklarının velayetini alması yeni bir krize neden oldu. Yağmur Sarnıç’ın sinir krizi geçirdiği anlar basına yansıdı.

7 yıldır Emre Aşık ile evli olan Yağmur Sarnıç 3 çocuk annesi.

YORUM YAP
YORUMLAR