Ve karşınızda ‘O Ses Türkiye’ Beyaz!

"Yeni sezonda bomba transferimiz var " diyen Acun Ilıcalı, 'O Ses Türkiye' programının kadrosuna Beyazıt Öztürk'ü dahil etti.



22 yıldır sürdürdüğü ‘Beyaz Show’ programını bu sene itibarıyla sonlandıran Beyazıt Öztürk, sürpriz bir projeyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Ünlü komedyen, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv8 ekranına transfer oldu! Hadise, Murat Boz, Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe’nin jüri koltuğuna oturduğu yarışma programının sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, Meksika ve Brezilya’da başlayacak olan programları nedeniyle Türkiye’de çok fazla duramayacak.

Ilıcalı gidiyor, Beyaz geliyor!..

Hal böyle olunca Ilıcalı koltuğunu Öztürk'e bırakmaya karar verdi. Ilıcalı, "Beyaz hem moderatör hem de jüri olabilecek bir isim. Hangi pozisyon olacağını ise önümüzdeki hafta görüşüp birlikte karar vereceğiz. Bu yıl O Ses Türkiye’ye bambaşka bir hava getireceğine inanıyorum. Onun stüdyoda olacak olması beni bile heyecanlandırıyor. 

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR