Ünlüleri buluşturan yardım gecesi!

Hepimizin Çılgın Sedat lakabıyla tanıdığı Sedat Kaputu’nun oğlu SİRAÇ için Şenol İpek ve Sinem Yıldız önderliğinde Etiler Sahne İstanbul’da muhteşem bir gece düzenlendi.

Geceye ünlü akını oldu. Cengiz Kurtoğlu, Ferman Toprak , Songül Karlı , Latif Doğan ,Asli Hünel ,  Nihat doğan ,Hülya Bozkaya ,Serkan Kaya , Nurcan Sabur ve Polat Yağcı gibi isimlerin yanı sıra bir çok iş adamı da katıldı.

Ayhan Sarıtaş, Yaşar Ceylan, Serkan Bucak, Malatya Spor Klüp başkanı Adil Gevrek, Talip Öztürk, Örfi Bilgin, Alper sürücü, Alper Alp, Keleş ailesi gibi isimlerde gecede Çılgın Sedat’ın yanında oldular. Gecenin en büyük sürprizi 3G canlı bağlantı ile katılan İbrahim Tatlıses oldu. 
Siraç’ın yeni başlayacak tedavisi için toplanılması gereken tutar için gecede açık artırma yapıldı. Seda Sayan, kıyafeti açık artırmada 60.000 TL Örfi Bilgin’e satıldı.

Demet Akalın’ın kostümü 100.000 TL’sı bağışla Malatya spor yönetimi ve Futbolcuları tarafından alındı. İbrahim Tatlıses’in gönderdiği Atkı bağış yapan Cengiz Kurtoğlu’na armağan edildi. Malatya Spor forması Keleş Ailesine ve Malatya spor oyuncularının imzaladığı futbol topu Talip Öztürk’e giderken, Gecede abisi için yardımda bulunmak isteyen Çılgın Sedat’ın küçük oğlu Yağız’ın oyuncakları 15.000 Tl bağışla tekrar Yağız’a hediye edildi. Serkan Kaya ve İbrahim Tatlıses eksik kalan tüm meblağı üstleceklerini söylerken Polat Yağcı, Çılgın Sedat’ın yeni albümün müjdesini verdi. 


Her sanatçının sahnede şarkılar söylediği gecede herkes Siraç için tek yürek oldu. Gecede gözyaşları sel oldu. 3G bağlantı ile Canlı bağlanan İbrahim Tatlıses duygulandım konuşamıyorum, Sedat çok büyük kalbi bir babadır , orda olan herkese teşekkür ettiğini belirterek her zaman yanlarında olacağını söyledi. 
Geceye veda eden Çılgın Sedat ve eşi Özlem Kapurtu birbirlerine sarılarak her zaman dik ayakta duracaklarını herkese gösterdiler.

YORUM YAP
YORUMLAR