Ünlü Rap'çi Killa Hakan, kendisi için Berlin'e giden Efecan'ı kırmadı

Berlin'de yaşayan Türkçe Rap'in en usta ismi Killa Hakan'ın büyük hayranı Efecan Ceylan isimli genç, bir hayal peşinde iki günlüğüne Almanya'ya gitti ve isteğine kavuşmayı başardı.

Killa Hakan, instagram hesabında canlı yayın açarak, kendisiyle tanışmak için İstanbul'dan Berlin'e uçan genç hayranı Efecan Ceylan'ı hayranlarıyla tanıştırdı...

BERLİN - ÖZEL - Türk Rap Müziği’nin en kıdemli ismi Killa Hakan sırf kendisini görmek için İstanbul’dan Berlin’e giden 18 yaşındaki hayranını kırmadı ve onunla tanışıp canlı yayın yaptı.

Fenerbahçe Koleji’nde son sınıfta öğrenim gören Efecan Ceylan okulunun tatil olmasını fırsat bilerek, şarkılarını ilgiyle dinlediği Killa Hakan ile tanışmak için Almanya’ya gitmeye karar verdi. 

Geçen ay bir ameliyat geçiren 18 yaşındaki Efecan’ın, turizmci olan babası ve annesi, 18 yaşındaki çocuklarının arzusunu kırmadı ve birlikte Almanya’ya uçtu. 

Killa Hakan’ın evini buldu!

Killa Hakan, kendisini evinin önünde bekleyen Efecan Ceylan'a, "Hastayım senin için indim aşağıya..." diyor ve canlı yayını başlatıyor...

Efecan Ceylan Berlin’de, sosyal medyadaki paylaşımlarını, etiketleri takip ederek, çevreden de soruşturup ünlü rapçinin evini buldu ve evde olduğunu öğrendi.  

Yaşadığı güzel gelişmeyi sosyal medyasında "Hayatımın en mutlu günlerinden birini yaşıyorum" sözleriyle anlatan Efecan Ceylan isimli Fenerbahçe Koleji son sınıf öğrencisi, Kila Hakan ile Berlin sokaklarında çektirdiği görüntüleri sayfasında tek tek paylaştı.

Sonra da Killa Hakan’a DM’den ulaşıp, onunla tanışmak için Türkiye’den geldiğini, elini sıkıp, fotoğraf çektirmek istediğini ve evinin önünde olduğunu söyledi.

18 yaşındaki Efecan Ceylan (Solda), hayalini gerçekleştirip ünlü Rap'çi Killa Hakan ile tanışmayı başardı.

Killa Hakan, önce yorgun ve hasta olduğunu söylese de daha sonra ikna oldu ve aşağıya inip genç hayranıyla tanıştı, hatta instagramdan canlı yayın açıp fanlarıyla da tanıştırdı.

İsteğine kavuşan Efecan, ünlü rapçiyle sohbet etti, fotoğraf çektirdi ve teşekkür ederek sevincini kendi arkadaşlarıyla sosyal medyadan paylaştı.

YORUM YAP
YORUMLAR