ÜLKÜCÜLERDEN BEYAZ'A ŞOK TEPKİ!

BEYAZIT ÖZTÜRK, MUSTAFA PEHLİVANOĞLU’NUN HAYATINI KONU EDEN “ANKARA YAZI-VEDA MEKTUBU”NA PROGRAMINDA YER VERMEK İSTEMEYİNCE ÜLKÜCÜ CAMİADAN DURUMA TEPKİ GELDİ. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN.

Beyazıt Öztürk'ten o filme veto!

 

Beyazıt Öztürk, Mustafa Pehlivanoğlu’nun hayatını konu eden “Ankara Yazı-Veda Mektubu”na programında yer vermek istemeyince ülkücü camiadan duruma tepki geldi.

 

Başrollerinde İpek Tuzcuoğlu, Gürkan Uygun, Munircan Cindoruk ve Burçin Abdullah gibi ünlü isimler oynadığı, 12 Eylül darbecilerinin idama mahkum ettiği Mustafa Pehlivanoğlu’nun hayatını konu eden “Ankara Yazı-Veda Mektubu” adlı film vizyona girdi. Çekimleri Adana tamamlanan TRT , Altınkoza A.Ş ve Gala Yapım ortak yapımı olan “Ankara Yazı – Veda Mektubu” filmi tanıtım ve reklam noktasında karşılaştığı zorluklar yüzünden beklenen gişe başarısını yakalayamadı.

 

 

Filmin promosyonu kapsamında yer bulma şansı için başvurulan Beyazıt Öztürk ise sunduğu Beyaz Show programında filme yer vermek istemedi. Öztürk'e ülkücü camiadan tepki geldi.

 

BEYAZ'A SERT TEPKİ

 

Filmin yapım ortaklarından Adana Büyükşehir Belediyesi'nin basın danışmanı Can Beslen de, filme uygulanan sansüre isyan etti. Aynı zamanda filmin oyuncusu olan Beslen “Beyazıt Öztürk, sürekli adaletten bahsedip, Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatı olan Ankara Yazı film ekibini ideolojik bakıp konuk almıyorsun. Beyaz Show ekibine sesleniyorum Keşke siz de bu filme objektif baksaydınız. Türk Milliyetçileri,Pkk'lı Ayşe öğretmenden daha değersiz değil” diyerek film ekibine programında yer vermeyen Beyazıt Öztürk'e sitem etti. (Beyaz Gazete)

YORUM YAP
YORUMLAR