Turabi canlı yayında itiraf etti!

3 kez katıldığı Survivor'dan 2 kez şampiyon olarak ayrılan son olarak ABD'de yayınlanan The Challenge War of The Worlds'ün ilk sezonunda da şampiyonluğa ulaşan Turabi Çamkıran, çok özel açıklamalarıyla Gel Konuşalım canlı yayınına katıldı.

Turabi Çamkıran'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde

2018 Survivor'ın beri yeni hayata dönüyorum. 2018'den sonra Dünyalar Savaşı'na gitmiştim Afrika'ya. Dünyanın en güçlü yarışmacılarının katıldığı yarışmayı kazanmayı başardım. İmza atıyoruz zaten, hayati tehlikesi var (War of the Worlds) 

Para olduğu zaman vazgeçiyorsun. Başka hedef koyduğun zaman vazgeçmiyorsun. Tek hedefim para olsa vazgeçerdim. 

Orada performanstan daha çok zihinsel olarak güçlü kalmak önemli. Ben geride kalmayı sevmiyorum, sürekli yeni bir şey istiyorum. Ben istesem 2014'teki Turabi olur, 2015'i 2018'i götürürdüm. Şimdi Acun abi teklif ediyor, bir daha gider. Paraları götürür, reklam yapar giderdim. 2014'te farklıydım, 2015'te farklıydım, 2018 daha da farklıydım. 

"BENİM AMACIM RAKİBİMİ HIRSLANDIRMAK"

Ben isterim ki rakiplerim çok güçlü olsun. İnsanlar, 'Sataşıyorsun' diyor. Normal hayat çok farklı. Benim amacım, rakibimi hırslandırmak. Sadece yarış odaklı olsa hepsini kazanırım. Ben bir konsept çıkarıyorum. Yarışırken farklı, konuşurken farklı. Ben onu yaptığım zaman insanlar arasında bunları konuşsun diye. Ben bir şeye hazırlanırken 6 ay sürüyor. 

"AÇLIKTAN BİRBİRİMİZİN ADINI UNUTUYORUZ"

Açlıktan birbirimizin adını unutuyoruz orada. Bana cümleleri ezberleyip gittiğimi söylüyorlar ama bu mümkün değil. Ben dörtlükler söylüyorum diye eleştiriyorlar ama aslında hepsi çok büyük üstadlarımızın sözleri. Kamyon arkası diye dalga geçiyorlar. Bazıları doğaçlama çıkıyor. 

"HERKES BUNU YAPAMAZ, ZEKA GEREKTİRİYOR"

Konseye gittiğimiz zaman çok bekleme süremiz oluyor. Yatabilirim orada, bazıları yatıyor ama ben yatmıyorum çalışıyorum. Ben konuşmamı yaparken tabii ki ona çalışıyorum. Biraz zeka gerektiriyor, herkes de yapamaz zaten bunu.

SURVIVOR SON 1 AY KAZANILIYOR

Sakatlığım yüzünden 3. kez şampiyon olamadım. Survivor, son 1 ayda kazanılıyor. Benim tam bunları yapacağım zaman sakatlandım. 1 ay hastanede yattım. Gidip şampiyon olmayı da istemezdim bu şekilde, diğer yarışmacılara da haksızlık olurdu. İnsanlar gördüğü için insanlar haklı olanı şampiyon yapıyor. 

Acun abiye zaten çok teşekkür ediyorum. Normalde sakatlandığımda eve gitmem gerekiyormuş, ama Acun abi tuttu beni orada. Neden orada tuttuğunu sonradan öğrendim. Büyük ev ödülü varmış.

Acun abilerle konuştuk. Eğer beni gönderseymiş ve ev oyununu görseydim üzülürdüm. Aslında benim hakkım sakatlığımda eve dönmekti.

Ayıptır söylemesi biz çok da güzel haftalıklar alıyoruz. Özellikle de benim gibiler, çok güzel haftalıklar alıyorum. Ben televizyona bile çıkmıyorum (sakatken) beni orada tutuyor, haftalığımı yatırıyor. Benim hakkım olmayan şeyi bana vermiş oldu. Onun da söylemesine göre, 3 sezon emek vermişim ve bunu hak etmişim. 

Televizyonda beni sevmiyormuş gibi gözüküyor ama beni çok seviyor.

Milyonlarca takipçi satın almak çok kolay. Bir sürü mesajlar geliyor, 10 milyon takipçi şu kadar para diye. Elimden geldiğince mesajlara cevap veriyorum ama hayatımı oraya da endeksleyemem ki. Sizin sürekli bakmanız lazım işiniz gereği. Ama bu benim işim değil. 

Survivor gerçekten çok zor. Ben birincisinden sonra gitmek istemedim. Acun abi beni çağırdı ikincisinde Survivor All Star yapacağız dedi. Adamın 500 bin lirasını aldık, haftalığını aldık. Gitmemek olmaz dedik. Sonra şampiyonlar var, kazanmamak olmaz dedik. Allaha şükür bileğimin hakkıyla kazandım. 

ÜNLÜ OLDUKTAN SONRA ÇOK OYUNCULUK TEKLİFİ ALDIM

Benim hayatımda aksiyon oyuncusu olmak var. Çok güzel bir projede de yer aldım. Bana çok güzel rol verdiler, çok da kasmadılar beni. Ünlü olduktan sonra çok teklif geldi bana. Sırf ünlü oldum diye de bana niye başrol veriyorsunuz, bir sürü üstat varken diye dedim. Ben Turabi'yim, aşk adamını duygusal oynayamam dedim. Onlar sağ olsunlar. Çok eğitim aldım ben. Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi aldım. Sırf ünlü oldum diye de önüme gelen rolü kabul etmiyorum.

TURABİ DÜNYALAR SAVAŞI'NDAN NEDEN AYRILDI?

Ben kendimi öldürürcesine yarışıyorum onlar dedikodu yapıyor.

Herkes şirket kuruyordu, Amerika'da tek başına şampiyon olan yalnız benim.

Turabi seni kaybetmek istemiyoruz dediler. Sinirli yarışmacıları alıp götürüyorlar orada. Beni alıp götürdüler 2 gün otelde kaldım. Bana sordular, ne yapmak istiyorsun diye. Ben de, 'Beni eve sokmayın. Sokarsanız, o Jordan'ın bütün kemiklerini kırarım' dedim. Sakinleştim geldim. 

"Bir dahaki seferimde geleceğim ve geldiğim zaman şampiyon olamamış herkes güvendedir. Şampiyon olmuş herkes elemeye çıkacak, herkesin kemiklerini kırıp evlerine yollayacağım" dedim.

Önümüzdeki sene eğer ben istersem Dünyalar Savaşı'na yine dahil olurum.

YORUM YAP
YORUMLAR