Tuğba Altıntop, Rafet El Roman'ı neden takipten çıkardı?

2002 yılında boşan kararı alana Tuğba Altıntop ve Rafet El Roman arasında neler yaşandığı merak ediliyor. Altıntop, El Roman'ı sosyal medyada takipten çıkarması ile ilgili ilk kez konuştu.

Değişimi ile bütün dikkatleri üzerine çeken Tuğba Altıntop, sosyal medya hesabında temizlik yaparken 2002 yılında boşandığı kızlarının babası Rafet El Roman'ı da takipten çıktı. Altıntop'un takipten çıkması ise magazin gündeminde büyük ses getirdi.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Demet ve Alişan'la Sabah Sabah programına konuk olan Tuğba Altıntop, eski eşi Rafet El Roman'ı takipten çıkmasıyla ilgili ilk kez konuştu.

Altıntop, şu ifadeleri kullandı: 'Hep onu konuşmaktan çok yoruldum. Hep Rafet'in karısı Tuğba... Önceden de Tuğba vardı. Rafet'le bir ayrılırken iki tane evladımı Almanya'da bırakıp gelmiştim ben. Çok zorlu dönemler atlatmıştım.

'BENİ REYTİNG UĞRUNA HARCADILAR'

Benim bu kutsal savaşım yıllar boyu sürdü. O dönem ben hiçbir şey istemedim. Ne para istedim ne bul istedim hiçbir şey istemedim. Sadece iki kızımı istedim. Benim hukuksal savaşım 6-7 yıl sürdü ve bu hep basının önünde oldu. Ben çok parçalandım.

Beni hep reyting uğruna harcadılar. Reyting uğruna benin tüm parçalarımı aldılar. Bunların hepsini Allah'a havale ediyorum. Şu Tuğba'yı yarattınız teşekkür ediyorum size.'

YORUM YAP
YORUMLAR