Tuba Altıntop'tan kızı Su Elnur için duygusal paylaşım

Rafet El Roman ile 2002 yılında boşanan Tuğba Altıntop'ın bu evliliğinden dünyaya gelen kızı Su Elnur, 26. yaşına girdi. Tuğba Altıntop, kızı Su Elnur'un doğum günü için sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman ile Tuğba Altıntop, 1996 yılında nikah masasına oturdu. Rafet El Roman ve Tuğba Altıntop, 1997 yılında Su Elnur adını verdikleri kızlarını kucağına alarak ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşadı.

26 yaşına giren kızının doğum gününü kutlayan Altıntop, her satırı duygu dolu bir yaz yazdı. Tuğba Altıntop, doğum öncesinde ve sonrasında çekilen fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. Ünlü isim, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Canım kuzum senin içimdeki varlığını ilk öğrendiğimde yaşadığım heyecanımı, gururumu anlatmak bu sözlerle kifayetsiz kalır. Sabah 08:45'te sesini duydum. Göğsümdeki sıcaklığını, minik ellerinle bana dokunduğunda zaman durdu. Her şey, her yer sen oldun. Dünya'm Se Elnur'um, kanım, ruhum, onurum, dünyaya geliş sebebim... Sen benim kızımsın!"

YORUM YAP
YORUMLAR