Survivor'da Pınar'ın Sema'ya sarf ettiği sözler, Demet Akalın'ı çıldırttı!

Survivor'un dün akşam yayınlanan bölümünde Pınar'ın rakibi Sema'ya yönelik sarf ettiği sözler, Demet Akalın'ı sinirlendirdi.

Survivor'un dün akşam yayınlanan bölümünde Pınar'ın rakibi Sema'ya yönelik sarf ettiği sözler, Demet Akalın'ı sinirlendirdi. Demet Akalın, Survivor Pınar Saka'yı eleştiren bir paylaşımda bulundu.

Survivor'da dün akşam Pınar'ın rakibi Sema'ya yönelik sözleri büyük tepki topladı. Daha önce Aleyna'ya da ağır sözler sarf eden Pınar'ın Sema'ya, "Teyze, lohusa yatağından çıkıp gelmişsin" gibi ağır sözler kullanması eleştirilerin sebebi oldu.

Kız kardeşinin aşağılanmasını kabul edemeyen Seda da kavgaya dahil oldu. Onu diğer yarışmacılar sakinleştirebildi. Sıkı bir Survivor izleyici olan şarkıcı Demet Akalın da, sosyal medya hesabından Pınar'a tepki gösterdi.

Akalın paylaşımında, "Kızım ne ayıp bir şey bu, lohusa kadın gibi gelmişsin diyorsun! Nefret ettim şu an senden. Kenarda oturuyorsun sen de gördük. İki çember atamadın. Aaa kendine gel Pınar Hanım!" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR