Survivor Yasin Obuz'la Şafak Sezer arasında duyanları şoke eden benzerlik!

Şafak Sezer de Yasin Obuz da günümüzün en popüler isimlerinden.

Ekranın popüler isimlerinden birçoğu şöhretlerini katıldıkları yarışmalara borçlu. Onlar sahnelerin ve ekranların en popüler isimleri. Katıldıkları yarışmalar onlara şöhret kapılarını sonuna kadar açtı. Peki bu isimler kimler? Listede öyle isimler var ki; okuyunca şaşıracaksınız.

BİR PROGRAMLA HAYATIMIZA GİRİP ŞÖHRET KAZANAN İSİMLER

HAKAN HATİPOĞLU - GİZEM HATİPOĞLU

Hakan Hatipoğlu ile Gizem Hatipoğlu ilk olarak Var Mısın Yok Musun adlı yarışmaya katıldılar, daha sonra Survivor geldi. Burada tanışıp evlenen çiftten Gizem Hatipoğlu sunucu oldu, Hakan Hatipoğlu arada yine Survivor'a katıldı ve Survivor Panaroma'nın da sunucusu oldu.

YASİN OBUZ

Yasin Obuz bu alanda en çok bilinen isimlerden. Yemekteyiz, Kısmetse Olur, MasterChef Türkiye ve son olarak Survivor All Star'a katılan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana da sporla ilgileniyor.

HANDE SORAL DEMİRCİ

Şimdilerde Ateş Kuşları adlı dizide rol alan oyuncu Hande Soral Demirci, seyirci olarak gittiği Komedi Dükkanı programında seyirciler arasında seçilip sahneye çıkmıştı. Performansı beğenilip uzun süre sahnede kalan Hande Soral Demirci, bu program sayesinde tanınıp oyunculuğa başrolden geçiş yapmıştı.

BURCU BİRİCİK YETKİN

Burcu Biricik de birden fazla yarışmaya katılan isimlerden. İlk olarak bir güzellik yarışmasına katılıp birincilik alan Biricik, daha sonra Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katılmış ve buradan elde ettiği birincilikle şöhreti yakalamıştı.

ÖZGÜR ÇEVİK VE BARIŞ AKARSU

Özgür Çevik ve merhum şarkıcı Barış Akarsu, Akademi Türkiye adlı yarışmada yer almışlardı. Özgür Çevik bu yarışmadan sonra Yabancı Damat dizisinde başrol oynayıp hem oyunculuk hem de şarkıcılık alanında ilerlemişti. Barış Akarsu da Yalancı Yarim dizisinde başrol olmuştu. Müzik kariyeri de devam ediyordu. 27 yaşında geçirdiği bir trafik kazası nedeniyle vefat etti.

ŞAFAK SEZER

Şafak Sezer katıldığı bir programda yaptığı çeşitli taklitlerle dikkati çekti. Buradan sonra 1990'lı yılların popüler dizilerinde oyunculuk yapmaya başladı. Sezer günümüzün en popüler komedyenlerden birisi.

BEREN SAAT VE ENGİN AKYÜREK

Türkiye'nin Yıldızları adlı oyunculuk yarışmasına katılan Beren Saat ile Engin Akyürek, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde de beraber rol almışlardı. (Akşam, Hüsna Köşger)

YORUM YAP
YORUMLAR