SURVİVOR YARIŞMASINDAN DÜN GECE KİM ELENDİ VE SMS SIRALAMASI NASIL OLDU?

TV8'DE MİLYONLARI EKRAN BAŞINA KİLİTLEYEN SURVİVOR ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER YARIŞMASINDA DÜN GECE BİR İSİM DAHA ELENDİ... İŞTE ELENEN O İSİM VE EN SON SMS SIRALAMASI... HABERİN DETAYLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

SURVIVOR YARIŞMASINA BİR İSİM DAHA VEDA ETTİ!

 

Survivor 2016'da adaya hangi isim veda etti? İşte o yarışmacı ve adadan gitmeden önce söyledikleri...

 

Survivor 2016'nın 12. haftası dün akşam TV8 ekranlarındaydı. 77. bölümün başından sonuna kadar izleyenlerin aklında tek bir soru vardı. "Survivordan kim elendi?"

 

Her hafta olduğu gibi bu haftada bu sorunun yanıtını almak için biraz beklemek gerekiyordu. Survivor'da öncelikle çeşitli oyunlar oynandı. Bu oyunlar arasında NBA ödülü oyunu yer alıyordu. Survivor izleyicileri NBA ödülü için kıyasıya süren bir rekabete tanık oldu.

 

"Survivor 2016'dan kim elendi" sorusunu merak edenler için o an geldi...

 

Ve eleme zamanı....
 

Acun Ilıcalı her zaman olduğu gibi 24 Mayıs 2016 akşamı 00:00'dan önce yerine geçti. Eleme ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Hemen ardından ise adaya veda edecek ismi açıklamak üzere konuşmaya giriş yaptı. İzleyiciler bir süre reklamın bitmesini bekledi.

Yaklaşık 00:20 gibi Acun Ilıcalı tarafından adadan elenen isim açıklandı. (Survivor'dan kim elendi?)

İşte Survivor 2016'ya veda eden o isim ve çok merak edilen SMS sonuçları...

 

Adaya veda eden isim GİZEM oldu!

 

Survivor 2016'ya veda eden isim ne zaman belli oldu?

 

Adaya veda eden isim Survivor'ın dün akşam (24 Mayıs 2016) yayınlanan bölümünde belli oldu. Saat 20:00'de başlayan programın sonuna doğru elenen isim açıklandı.

 

Elenen isim belli olduktan hemen sonra ise SMS sıralaması sonuçları yayınlandı. Böylece “Survivor’dan kim elendi?” sorusu ile birlikte SMS sonuçları soruları cevap bulmuş oldu.

 

24 Mayıs 2016 Survivor Halk SMS oylaması sonuçları

 

1- Damla
2- Atakan
3- Yunus
4- Gizem (Elendi)

YORUM YAP
YORUMLAR