SURVİVOR’DA ÜNLÜLER TAKIMININ LİDERLİĞİNE SOYUNAN ATAKAN: HERKESİN SIRASI GELECEK!

SURVİVOR KONSEYDE HALKTAN EN YÜKSEK SMS OYU ALAN AVATAR ATAKAN YAĞMUR'UN ADINI SÖYLEDİ VE ADI SÖYLENENLER ARASINDA EN AZ OYU ALAN YAĞMUR ELENDİ. ATAKAN DAHA SONRA SÖYLEDİKLERİYLE RAKİPLERİNE GÖZ DAĞI VERDİ.

SURVİVOR’A İLK VEDA EDEN İSİM YAĞMUR OLDU

 

MAGAZİN DUAYENİ (ÖZEL HABER) - Survivor yarışmasında dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Önceki gün dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlü isimler ada konseyine gitti. 

 

Konseyde yapılan oylama sonucu SMS'e çıkacak ilk isim Tuğba Özay olarak belirlendi.Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Ebru Öztürk SMS'e çıkacak ikinci isim olarak Yılmaz Morgül'ü seçti. Son olarak halkın verdiği oylarla birinci olan Avatar Atakan, SMS'e çıkacak son ismi Yağmur Özdemir olarak belirledi.

 

Üç yarışmacı arasında geçen eleme heyecanında en az oyu alan Yağmur Özdemir, Survivor'a veda etti.

 

Ünlüler takımının lideri gözüyle görülen Avatar Atakan, konsey sonrası adaya dönünce arkadaşlarına şöyle konuştu: 

 

"Bugün bir kişi eksildik, Yağmur kardeşimiz gitti. Onun adına açıkcası sevindim. Çok zorlanıyordu, bunu görüyordum. Ağladığı zaman oluyordu. Bunu o da bekliyordu, sürpriz bir şey olmadı. performans olarak yetersizdi. Belki bugün bir güçsüz adayımızı eleyerek 'Gönüllüler' takımının oyunlarda bir sayı almalarını engelledik… En güçsüz yarışmacıyı seçerek sayı alıyorlardı. Normalde benim söylemem gereken isim başkaydı, herkes biliyor ama takım adına da doğru olanı yapmak zorundaydım. Herkesin sırası gelecek, yavaş yavaş…"

YORUM YAP
YORUMLAR