SURVİVOR’DA ELENEN İSİM AYLİN ŞALLI OLDU

TV8'DE SURVİVOR YARIŞMASINDA ELENEN İKİNCİ YARIŞMACI BUGÜN BELLİ OLDU. GÖNÜLLÜLER ADA KONSEYİNDE SEMİH VE EFECAN ELEMEYE KALMIŞTI. ELENEN YARIŞMACI İSE SMS SONUÇLARINA GÖRE BELLİ OLDU. İŞTE TÜM GELİŞMELER...

AYLİN ŞALLI ELENDİ VE AĞLAYARAK VEDALAŞTI

 

Survivor yarışmasında Gönüllüler takımından elenen yarışmacı Aylin Şallı oldu... Survivor'da bu geceki Ada konseyi çok ilginç gelişmelere sahne oldu.

 

2016 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında elenen ikinci yarışmacı bugün belli oldu. Ünlüler takımının kazandığı dokunulmazlık oyunu sonrası Gönüllüler ada konseyinde oylama yapmış, Semih ve Efecan elemeye kalmıştı.

 

Elenen yarışmacı ise 2 Mart SMS sonuçlarına göre belli oldu. İşte SMS birincisi, elemeye kalan diğer iki isim.

 

Gönüllüler SMS birincisi Semih Öztürk oldu. Semih ada konseyinde dediği gibi gönüllülerin birincisi oldu. Semih SMS birincisi olduğu için elemeden kurtulmuş oldu. Semih eleme için bir isim söyledi. Söylediği isim Serkay oldu.

 

Ada konseyinde Efecan elemeye kalmıştı, bugün ise en iyi arkadaşı Serkay elemeye kaldı. Semih elemeden kurtulduğu için SMS ikincisi olan yarışmacı da bir isim söyledi. Damla SMS ikincisi olarak elemeye Aylin'i söyledi. Yani Gönüllüler’de elemeye kalan isimler; Efecan, Serkay ve Aylin oldu...

 

2 MART GÖNÜLLÜLER ELEMEYE KALANLAR:

 

Ada konseyinde elemeye kalan: Efecan

 

SMS birincisinin söylediği isim: Serkay

 

SMS ikincisinin söylediği isim: Aylin

 

Survivor'da elenen yarışmacı Aylin oldu...

 

Survivor 16.bölümde 28 şubat pazar akşamı ada konseyinde Gönüllüler takımının girmiş oldukları SMS halk oylamasının sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre Gönüllüler ilk sms oylamasın sonucuna göre SEMİH çok büyük bir farkla SMS birincisi oldu.

 

Semih bu birinciliği alarak gönüllüler takımında problem yaşadığı, tartıştığı Efecan, Serkay ve Nihal'e de göz dağı vermiş oldu. Önümüzdeki haftalarda Semih'i elemeye yazmayacaklardır. Çünkü Semih bu şekilde giderse elemeye kalan diğer isimleri tek tek eler.

 

Tabii Semih'e en yakın isim olan Gizem Kerimoğlu'da elemeye yazılacak isimlerden olacaktır. Bu hafta dokunulmaz olduğu için elemeden kurtuldu. Fakat önümüzdeki hafta Gizem ilk hedef olacaktır...  

 

Gönüllüler takımında Semih'in birinciliği ve Aylin'in elenmesi takım içindeki dengeleri de değiştirecek. Gönüllüler takımında Damla, Efecan, Serkay, Nihal ve Zafer bir ekip olarak kalsalar da diğer yarışmacılar Semih'e doğru yönelecektir. İlerleyen günlerde Semih ve Gizem Kerimoğlu daha çok destek alacaktır...

 

AYLİN ŞALLI KİMDİR?

 

Survivor 'Gönüllüler' takımında yer alan Aylin Şallı, 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Akademi 35 Buçuk Sanat Evinde oyunculuk eğitimi almış olan güzel yarışmacı 1,80 boyunda ve 58 kilo.

 

Survivor Aylin Şallı, 2015 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılmış ve 3.oldu. 

 

Survivor yarışmasından elenen ikinci yarışmacı Aylin Şallı oldu. Geçen hafta ise Ünlüler takımında elenen Yağmur olmuştu. Bir önceki hafta ise ünlüler takımında zorunlu olarak Serkan elenmişti.

 

SURVİVOR ELENEN YARIŞMACILAR

 

Serkan Ercan (Sağlık problemleri) (Ünlüler)

 

Yağmur 3.Hafta Elendi (Ünlüler)

 

Aylin Şallı 4.Hafta Elendi (Gönüllüler)

YORUM YAP
YORUMLAR