Son dakika: Seda Sayan yardımcısı Mülayim'in yıllar önce işten kovulmasına sebep oldu mu?

Bir dönem ekranların sevilen ve eğlenceli yüzü olan ve Mülayim adı ile tanınan Cengiz Çimen uzun bir dönem Seda Sayan'ın sabah programında yardımcılığını yapmıştı.

Seda Sayan'ın Mülayim'in cuma namazına gittiği için stüdyoda olmamasına sinirlenerek işine son verdiği iddia edildi. Mülayim ve eşi Sibel Hanım 14 yıl önce yaşanan olaylardan sonra piyasada iş bulamadıklarını ve zorlandıklarını anlattı.

Seda Sayan'dan zehir zemberek sözler...

Ortaya atılan iddiaların ardından Seda Sayan Instagram hesabından şöyle bir açıklama yaptı:

'Namaz kıldı' diye işten kovan da 'kovuldum' diye ağlayan da nağmerttir. Allah'a havale ediyorum. Unutmayın ben yastığa başımı vicdanım çok rahat koyuyorum. Siz düşünün. İnandırıcılığınız sıfır.'

CENGİZ ÇİMEN NAM-I DİĞER MÜLAYİM KİMDİR?

Mülayim adıyla tanınan Cengiz Çimen 1974 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldu.

Sibel Çimen ile evli olan Mülayim Çimen'in bir de kızı var

Erhan Yazıcıoğlu ile birlikte ATV'de yayınlanan Seç Bakalım programında 5 yıl görev aldı. Erhan Yazıcıoğlu ile çalışırken bir yandan da ondan tiyatro eğitimi aldı.

Askerden sonra Emel Müftüoğlu ile birlikte program yaptı. Sonra da Kanal D'de yayınlanan Sabah Sabah Seda Sayan programıyla 6 yıl süren maraton başladı.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR