Şok iddia! Hande Yener ve Demet Akalın proje için mi barıştı?

Uzun süredir küs olan Hande Yener ve Demet Akalın hakkında Usta Gazeteci Bilal Özcan şok bir iddiada bulundu.

Geçtiğimiz aylarda küslüklerini sonlandıran Demet Akalın ve Hande Yener bir proje için mi barıştı?

Hande Yener, en son röportajında Berksan ve Demet Akalın ile barıştığını artık kimseyle küs olmadığını dile getirmişti. 

Çeşme'de Demet Akalın ile karşılaşmalarına rağmen yanyana gelmeyen ikili hakkında Usta Gazeteci Bilal Özcan çarpıcı iddialarda bulundu. 

Uçankuş TV'de Magazin Merkezi programında yorumculuk yapan Bilal Özcan bu barışın, ortak proje üretip, para kazanmak için organize edildiğini ileri sürdü. 

Geçtiğimiz gün bir mekanda Kerimcan Durmaz ile şarkı söyleyen Hande Yener Demet Akalın'a meydan mı okudu? sorularıda magazin gündeminde konuşuluyor...

İşte o iddialar!

Bilal Özcan: "Hande ve Demet birbirlerini görüyorlar fakat bir türlü bir araya gelemiyorlar. hande Yener ne diyor gazetecilere, "Projemiz hayata geçmeden yanyana gelemeyiz, menajerim buna izin vermiyor!" Bu durumdan ötürü ben bu ikilinin sadece para için barıştıklarını algılıyorum... Barışan ve birbirini özleyen insan en kısa sürede görüşür." şeklinde iddialarda bulundu.

Öte yandan, magazin çevrelerinde de ikilinin arasında dıştan barış, içten savaşın devam ettiği ileri sürülüyor... Demet Akalın'ın arkadaşlıktan çıkardığı Kerimcan Durmaz'a Henda Yener'in dostluk eli uzatması da bu konuya delil olarak gösteriliyor.

(Uçankuş TV)

YORUM YAP
YORUMLAR