Sıla, dün gece Bodrum konserinde bu kez hiç oturmadı!

Geçen hafta Bodrum konseri olaylı geçen şarkıcı sıla, dün gece yeniden bu güzel Ege kasabasındaydı. Bakın, konserde neler yaşandı...

Geçtiğimiz hafta Bodrum kanseri sırasında uzun süre oturarak şarkı söylediği için seyirciler tarafından protesto edilen Sıla dün gece yine Bodrum’da konser verdi.

Sıla, Bodrum sahnesinde değiştirdiği saç modeliyle dikkat çekti...

Bodrum Antik Tiyatro’da bir kere daha hayranlarıyla buluşan şarkıcı için bu kez sahneye, oturması için tabure konulmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Sıla, tatilcilerin ilgi gösterdiği konsere sahneye kabarık saçlarıyla çıkarak hayranlarını şaşırttı.

Dolunay ışığının sahneye kadar vurduğu konserde, enerjisi ve kıyafetleri ile beğeni toplayan sanatçı, hayranlarının tezahüratlarına, “Asıl siz ışıl ışılsınız” diye karşılık verdi. Sanatçı son Bodrum konserinin aksine dün gece şarkılarını ayakta söyledi ve dinleyicileriyle sık sık sohbet etti.

Bilal Özcan yazdı: Sıla Bodrum’da protesto edenlere ne cevap verdi? TIKLAYIN

Bodrum Antik Tiyatro'da binlerce müziksever dolunay altında Sıla'nın şarkılarını beğeniyle dinledi...

Sıla’ya, Sezen Aksu’nun yazdığı yeni şarkısı ‘Zeybek’i seslendirirken daha önceki Bodrum konserinde olduğu gibi zeybek oynayan minik bir efe eşlik etti. 

Sıla, Bodrum'da aşkla işi bir arada yürütüyor ama... TIKLAYIN

Performansı sonunda kendisine teşekkür eden Sıla’ya, küçük Zeybek, “Asıl biz size teşekkür ederiz binlerce yıllık geçmişi olan bu yerlerde konser verip buraları hala yaşattığınız için” diyerek büyük alkış aldı.

Sıla, müzisyen arkadaşlarıyla sahnede şov yaptı...

YORUM YAP
YORUMLAR