Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı paylaşımıyla hayrete düşürdü!

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile yıldızı parlayan Damla Ersubaşı yıllar içindeki değişimiyle ağızları açık bıraktı.

İnci Türkay, Nevra Serezli, Zeynep Özkaya, Gizem Güven, Damla Ersubaşı, Zuhal Topal, Metin Serezli, Buğra Özmüldür, Jess Molho, Şahap sayılsan ve Gül Onat gibi isimlerinde başrollerini paylaştığı Sihirli Annem dizisi bir döneme damgasını vurdu. 

Tekrar bölümleriyle de büyük ilgi gören Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncuları ise gündeme gelmeye devam ediyor.

"Tuğçe" karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Damla Ersubaşı fazla kilolarından kurtulmasının ardından estetik dokunuşlarla bambaşka biri oldu. Bir dönem yaşadığı evlilikle gündemden düşmeyen Damla Ersubaşı sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor.

Instagram'da 671 bin takipçisi olan Sihirli Annem'in Tuğçe'si Ersubaşı yayınladığı son gönderi ile dikkatleri üzerine çekti. Çocuklarına sarıldığı bir kareyi yayınlayan ünlü oyuncu Ersubaşı, paylaşımına şu notu düştü:

"Olduğum gibi olduğum an'da çok mutluyum. Kimsenin haklı ya da haksız ne benimle ne başkasıyla olan savaşıyla kiniyle uğraşacak enerjide değilim. Akşam olup da şu fotoğrafı yaşamak gerçeği hissetmek en derin mutluluğum, özlemim"

YORUM YAP
YORUMLAR