Sezin Erbil: Siz kimseyi konuşturmayın!

Hamileliğinde 37. haftaya giren Sezin Erbil, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla hamilelik sürecinin nasıl gittiğine dair bilgiler paylaştı.

Babası Mehmet Ali Erbil’in yaşadığı rahatsızlık yüzünden hamileliği daha da duygusal bir ortamda geçen Sezin Erbil, bu süreçte yaşadıklarını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Erbil, normal doğum yapmak istediğini belirttiği yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Çok şükür 37.haftaya girdim. Karnımda kızım var diye babama daha az ağlamaya çalışarak geçiyor günlerim, hamdolsun babam çok güçlü bunuda yener diyorum. Allah izin verirse normal doğum için bekliyorum, kızımı sağlıkla kucağımıza almak en büyük dileğim.

Doğumum; babamın kaldığı hastanede olacak, kızımı dedesinin odasına götüreceğim inşallah. Hem küçükler büyüklere giderler öğrensin kızım. Çok soran olmuş, hamilelikte 20 kilo aldım, doktorum biraz kızıyor ama dikkat edecek gücü kendimde bulamadım, siz beni örnek almayın.

Hamile kalmadan bir sene önce sigarayı zaten bırakmıştım, alkol hiç içmem, kola en sevdiğim şeydir ağzıma sürmedim. Kahve, çay, çiğ et, sokakta salata ve dip balığı asla yemedim. Hamileliğim boyunca sağlığımdan daha çok çatlak kremi sürüp sürmediğim soruldu.

Ben çok üşendim ve heralde 10 kere falan sürmüşümdür, gördüğüm kadarı ile çatlağım olmadı belki son hafta olur farketmez o da kızımdan bana hatıra olur. Dokuz ay boyunca etrafımda hep; ‘şimdi krampların olacak şimdi miğden bulanacak’ diyenleri dinledim.

Siz kimseyi konuşturmayın herkesin hamileliği kendine özeldir benim de başıma bir şeyler geldi ama anlatmama gerek yok sizde olacak diye bir şey yok! Belki sonra vaktim olmaz diye sorularınızı yanıtlamak istedim, iyi enerjilerinizi bekliyorum, doğum yaparken evlat sahibi olmak isteyenlere dua edeceğim. Allah nasip ederse, bana şans dileyin”

YORUM YAP
YORUMLAR