Seyhan Soylu, Yeliz Yeşilmen'e böyle "Hoşgeldin" dedi!

Ünlü televizyoncu Seyhan Soylu Flaş TV'deki programı "AL SANA HABER "e transfer ettiği Yeliz Yeşilmen'e  5 yıldızlı bir otelin hamamını kapattı.

Seyhan Soylu, Yeliz Yeşilmen için 5 yıldızlı otelin hamamını kapattı.

YELİZ YEŞıLMEN'DEN TÖVBE HAMAMI
Seyhan Soylu; "Yeliz Yeşilmen'e bir kadının kocasıyla arasında minik  tartışmalar olur. İki çocuk annesi bir kadının yanı kocasının yanıdır. Seni Ali bey ile barıştırmak gerek.

Hem sende de suç var, ailevi olaylarını neden sosyal medyanda paylaşırsın ki! Bu kadar güzel bir kadını kocasının kıskanması çok doğal. Sana "Tövbe Hamamı gerek" diyerek nasihat verdi ve kendisini ikna etti.

TÖVBE HAMAMI NEDİR?
Osmanlı'da  nefislerine yenilen Sultanlar, "TÖVBE HAMAMLARI"na giderdi. 

Flash TV, Al Sana Haber programının yapımcısı ve modoretorü Seyhan Soylu yaptığı farklı yayıncılıkla dikkatleri üzerine çekiyor.

Orada haremdeki kadınlarla dans eder ve meşk eder, en son hanım Sultan tövbesini yapıp Padişahın yanına  giderdi.

Gündemden düşmeyen olaylı Al Sana Haber'in moderatörü, önümüzdeki programlarda da adından sıkça söze ettirecek gibi görünüyor. 

YELİZ YEŞİLMEN KOCASIYLA BARIŞACAK MI?

Geçtiğimiz günlerde de Deniz Akkaya ile Seyhan Soylu'nun barışmasından sonra, mahkemelik olan Yeliz Yeşilmen ile Erol Köse'nin barışması sonrasında, Seyhan Soylu şimdi de Yesilmen'i ikna edip, eşiyle barışmasına vesile olmak için 5 yıldızlı bir otelin lüks hamamını kapatıp "Tövbe Hamam?"ı organize etti.  

Yeliz Yeşilmen, hamamdaki özel etkinliğe katılan bayan rakkaselerle bir arada görülüyor.

Flash TV'de hafta içi her gün yayınlanan ve Seyhan Soylu moderatörlügündeki Al Sana Haber 'de olaylar bitmiyor, sansasyonlara bir imza daha atıyor. Yeliz Yeşilmen'e "Tövbe Hamam?" organize etti.

Seyhan Soylu bilindigi üzere ekranda giyim tarzı ve sözleriyle ile muhafazakar bir milliyetçi profili çiziyor. 

Bakalım Yeliz Yeşilmen, patronu Seyhan Soylu 'nun sözünü dinleyerek, eski eşi Ali Uğur Akbaş hakkında sosyal medyadan söyledikleri için Tövbe Hamamı sonrası tövbe edip barışacaklar mı?

YORUM YAP
YORUMLAR