RUS SİYASETÇİNİN KIZINDAN TARKAN İTİRAFI!

TATİLİNİ ANTALYA'NIN KEMER İLÇESİNDE GEÇİREN KREMLİN BASIN SÖZCÜSÜ DMİTRİY PESKOV'UN KIZI LİZA PESKOV: '"TÜRKİYE VE RUSYA ANNEM VE BABAM GİBİ. EN SONUNDA 'BARIŞ GELDİ' DİYEBİLİRİZ İTİRAFI. DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN.

RUS SİYASETÇİNİN KIZI TAM BİR TARKAN HAYRANI ÇIKTI!

 

Tatilini Antalya'nın Kemer ilçesinde geçiren Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov'un kızı Liza Peskov, Türkiye-Rusya ilişkilerinin düzelmesinin önemli olduğunu belirterek, "Türkiye ve Rusya annem ve babam gibi.

 

İki ülke arasındaki bir süre önce yaşanan kavga, bir aile arasında, iki eş arasında çıkan kavga gibiydi. En sonunda 'barış geldi' diyebiliriz." dedi.

 

Peskov, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki ülke arasındaki sorunların aşılması anlamında doğru yolda ilerlendiğini söyledi.

 

Babası Peskov'un Türkiye'yi çok sevdiğini ve burayı evi gibi gördüğünü anlatan Liza Peskov, dünyada tatil için en uygun yerin Türkiye olduğunu kaydetti.

 

Sosyal medyadan Türk ve Rus halklarından olumlu yorumlar aldığını belirten Peskov, "İki ülke ve iki halk arasında bir daha bu gibi problemler çıkmasın. Türkiye'yi çok seviyorum. Burada çok güzel deniz, tarih, kültür ve doğa var. Çok sevdiğim Türk arkadaşlarım, dostlarım var." dedi. Barış mesajı veren Peskov, "Türkiye'de ve dünyada barış istiyorum." dedi.

 

TARKAN'I ÇOK SEVİYORUM!

 

Türkçe öğrenmeye başladığını dile getiren Peskov, Tarkan'ı çok sevdiğini ve Tarkan'ın bir klibinde oynamayı hayal ettiğini sözlerine ekledi.  Tatil yaptığı otelden annesi ve bazı yakınları ile çıkarak Kemer'i gezen Peskov, bir dönercide işkembe çorbası içip, et döner yedi.

 

Döner tezgahının başına geçerek döner kesen Peskov, ardından Harley Davidson mağazasına girerek motosikletleri inceledi ve fotoğraf çektirdi. Peskov, bir deri mağazasında kendisi için özel hazırlanan ve ağırlıklı olarak kürklerin sergilendiği mini defileyi izledi. Peskov, mağazadan çeşitli kıyafetler satın aldı.

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR