RAFET EL ROMAN VE EŞİ CEREN KAPLAKARSLAN BOŞANIYOR MU?

RAFET EL ROMAN VE CEREN KAPLAKARSLAN'IN BOŞANACAĞI YÖNÜNDEKİ İDDİALARA İLK AÇIKLAMA GELDİ. DENİZ AKKAYA ARAMIZDA KALMASIN'DA ÜNLÜ ŞARKICININ KAYINPEDERİNİN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMALARINI İZLEYİCİ İLE PAYLAŞTI.

Rafet El Roman'ın kayınpederi konuştu! Ünlü çift boşanıyor mu?

 

Rafet El Roman ve Ceren Kaplakarslan'ın boşanacağı yönündeki iddialara ilk açıklama geldi. Deniz Akkaya Aramızda Kalmasın'da ünlü şarkıcının kayınpederinin konuyla ilgili açıklamalarını izleyici ile paylaştı.

 

İki yıl nikah masasına oturan Rafet El Roman ve Ceren Kaplakarslan'ın boşanacağı dedikoduları magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

Deniz Akkaya Aramızda Kalmasın'ın bugünkü canlı yayınında Rafet El Roman'ın kayınpederi ile konuştuğunu söyledi ve boşanma iddialarına açıklık getirdi.

 

Rafet El Roman'ın eşi Ceren Kaplakarslan iki gün önce Oya Aydoğan'ın cenaze törenine katılmış ve yüzüğünü çıkardığı görülmüştü.

 

Ceren hanımın yüzüğü çıkarması ünlü çiftin boşanacağı yönündeki iddiaları da beraberinde getirdi.

 

Kayınpederden açıklama: Henüz öyle bir şey yok

Deniz Akkaya Aramızda Kalmasın'ın bugünkü canlı yayınında Ceren Kaplakarslan'ın babası Atilla Kaplakarslan'la aralarında geçen konuşmayı anlattı.

 

Akkaya, "Atilla Bey benim çok eskiden beri birlikte çalıştığım bir organizatör. Biraz önce konuştum. Hayır henüz öyle bir şey yok" dedi.

 

Atilla Kaplakarslan'ın "'henüz' öyle bir şey yok" demesi kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Ünlü çiftin bir süredir evliliklerinde sorun yaşadığı iddia ediliyordu.

 

 

'Mutsuzum' demişti

Rafet El Roman geçtiğimiz günlerde bir röportajında "Tüm evlilikler tükeniyor, mutsuzum" açıklamasıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

YORUM YAP
YORUMLAR