Pelin Çini: İkinci evliliğimde şiddet gördüm ama hakkımı aramadım

Yazar, sunucu, gazeteci Pelin Çini yaşadıklarını yazdı. Pelin Çini'nin çok ilginç kitabı satışa çıktı ve raflardaki yerini aldı.

Bomba açıklamarıyla, samimi söylemleriyle tanıdığımız gazeteci ve televizyoncu Pelin Çini’nin ‘Ben Pelin Çini’ kitabı haftaya raflarda yerini alacak.

Pelin Çini YouTube videosunda kitap çıkandığının müjdesini verirken şöyle konuştu: "Kitabın ana karakterlerinden birini telefonla aradım ve helallik istedim. Neden helallik istediğimi kitabı okuyunca anlayacaksınız. Benim için çok özel bir adam.

Yıllar sonra onunla buluştuğum zaman ağladım. Ben sporu kendimden kaçmak için yapanlardanım. 3-3,5 saat spor yapanlardanım. Sporda sakatlanınca, kitap yazmaya karar verdim.

Artık kendimden kaçmak istemiyorum. Bir dönem program sunduğum TV8'den çok para kazandım. Takipçi lafını sevmiyorum. Bana mesafeli geliyor. Kitabın girişinde size teşekkür etmek istedim, orada takipçi kadını kullandım.

3,5 tane dostum var. Bu kitabı yazarken arkadaşlarımın bir çoğunu kaybettim. Belki bu kitabı yazarken ben değiştim bilemiyorum. Arkadaşım, dostum diyeceğim insanlar takipçilerim. Takipçiler benim ailem. Kitapta yazan her şey gerçek. Mümkün olduğunca objektif olmaya çalıştım. Ben durumda ne hissettim, ne yaşadım.

Mekanlar, zamanlar, yaptığım her şey gerçek. Oradaki kadının yemediğini halt yok. Oradaki kadın benim ve yazdıklarımı yaptım. Boşandıktan sonra 8-10 kilo verdim, Saçlarımı uzattım, afili yaşadım. 'Ayrıldıktan sonra koku mu salgılıyorum' dedim. Yazanlar oldu.

Ben çocuk sahibi olmak istemiyorum. Annelik konusunda editörler uyardı. Kesinlikle süt pompasına sahip olmak istemiyorum. Ben kendimden daha fazla başka bir canlıyı düşünmek istemiyorum.

Çok bencilim. Birinin benim kitabımı okuduğunu görürsem, hissedeceğim duygudan inanılmaz korkuyorum. Bu Taksim'de anadan üryan dolaşmak gibi. O kadar çok hatamı yazdım ki...

Kitabı okuyan herkes benimle ilgili her şeyi öğrenecek. Gün yaklaştıkça korkum artıyor, uyuyamıyorum. Tepki alacağım 'Vah başına neler gelmiş' Sütten çıkma ak kaşık değilim. Bu yüzden çok eleştirileceğim.

TV8 de bağıran, çağıran bir kadındım. O güne geri dönmek istiyorum. Şimdiki aklım olsa makyajcıları kucağımda taşırdım. Kimsenin kalbini kırmamayı dilerdim. Birkaç adama yaptıklarımdan pişmanım. Onun haricinde mutluyum" dedi. 

Pelin Çini’nin YouTube videosu:

YORUM YAP
YORUMLAR