ÖZDEN CERRAHOĞLU PELİN ÇİNİ'YE AÇIKLADI: NİHAL CANDAN İLE ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY YAŞADIK!

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMASININ GEÇMİŞ DÖNEM KIZLARINDAN ÖZDEN CERRAHOĞLU PELİN ÇİNİ'NİN PROGRAMINA KONUK OLDU... ÖZDEN CERRAHOĞLU, ŞU ANDA SURVİVOR'DA YARIŞAN NİHAL CANDAN'I, YARIŞMAYI VE PROJELERİNİ ANLATTI.

NİHAL CANDAN'IN KARDEŞİ BAHAR KOMİK BİR KARAKTER!

 

MAGAZİN DUAYENİ - Ünlü gazeteci ve televizyoncu Pelin Çini, Radionair’de sunduğu Çini Mürekkebi isimli programında TV8 ekranlarında yayınlanan 'İşte Benim Stilim’in, ikinci sezon yarışmacısı Özden Cerrahoğlu’nu ağırladı.

 

Program boyu, ikili arasında oldukça keyifli bir sohbet gerçekleşti. Başarılı sunucu Pelin Çini, tüm merak edilenleri sordu. Ayrıca Özden Cerrahoğlu, yarışma programı ve kendisi ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

“CUMA ŞIKLIKLARI BENİ DELİRTİYORDU"

 

Özden Cerrahoğlu, Pelin Çini’nin ‘’Yarışmadaki en delirdiğin, tahammül etmekte zorlandığın an ne idi?’’ sorusuna; ‘’Cuma şıklıkları, abiye giymek’’ diye cevap verdi.

 

Özden Cerrahoğlu, sözlerine şöyle devam etti. ‘’Cihangir’de yaşıyorum ben, direk sokak stilinde olduğum için orada abiye giymek biraz rahatsız ediciydi.

 

Zaten bir gün çekimi beş, altı saat sürüyor, rahatsız olduğun bir şeyin içindesin. Ruhun da değişiyor arabeskleşiyorsun, bazen Cansever’e dönüşüyordum’’ dedi.

 

SURVİVOR’DA NİHAL’İ İZLERKEN AĞLADIM

 

İşte Benim Stilim yarışması süresince, Nihal Candan ve Özden Cerrahoğlu arkadaşlığının gerçekliği de oldukça eleştirilen konular arasındaydı.

 

Bununla ilgili tüm merak edilenleri yanıtlayan Özden Cerrahoğlu; ‘’ İnsanlar sorgulamış olabilirler ama Nihal ile arkadaşlığım gerçekti. O ‘’ağlamalı-gülmeli’’ haller de öyle. Çok kötü bir şey yaşadık. Birbirimize çok kırıldık ve artık geri dönüşü yok. Aramızdaki arkadaşlık bitti.’’

 

Kırgın olmalarına rağmen, Nihal’in Survivor’daki performansını izlediğini dile getiren Özden Cerrahoğlu

 

’Sakatlandığında ağladım ve hemen geri dönmesini istedim. Ada'ya gitmeden önce de Nihal’i aramıştım ancak barışacağımızı zannetmiyorum. Şu an adadaki en zayıf halka o. Ama kendisi istiyorsa, kalabildiğince kalsın.’’ dedi.

 

‘’BAHAR CANDAN KOMİK BİR KARAKTER’’

 

Özden Cerrahoğlu; ’'Yeni sezonda Nihal’in kardeşi Bahar yarışıyor. Yolu açık olsun. Programı izlemiyorum ama Bahar’ın komik bir karakter olduğunu duydum. Nihal’in bir kardeşi daha var. Allahtan o erkek!’’

 

‘’YAKINDA AYŞENUR BALCI İLE EKRANDAYIZ’’

 

Takipçilerine, bir ay sonra haftanın beş günü ekranlarda yer alacağının da müjdesini veren Özden Cerrahoğlu, Ayşenur Balcı’nın ve 'İşte Benim Stilim yarışması‘ndan birkaç kızın daha aynı projede olacağını da ekledi.

 

‘’TANER GERÇEKTEN DELİYMİŞ’’

 

Eski Survivor yarışmacısı, Taner Tolga Tarlacı ile haklarında çıkan aşk dedikodularına da açıklık getiren Özden Cerrahoğlu; ‘’Taner, benim gibi deli zannedip arkadaş olduğum birisiydi ancak Taner gerçekten deliymiş. Benim konseptime aykırı‘’

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR