Ölüm tehditleri alıyor! Filistin asıllı Bella Hadid'den açıklama geldi

Podyumlarda tozu dumana katan dünyaca ünlü Filistin asıllı model Bella Hadid, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile gündeme geldi.

7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze yaptığı hain saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 7 bini geçti.

Uzun yıllardır Filistin halkının yanında olduğunu ifade ettiği paylaşımlarda bulunan Filistin asıllı dünyaca ünlü modeller Gigi Hadid ve Bella Hadid, zulüm karşısında sesini yükseltmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda İsrail Başbakanı Netanyahu'nun yeni Hitler olduğunu söyleyen ve kariyerini kaybetmekten korkmadığını ifade eden Bella Hadid, yaptığı yeni paylaşımda ölüm tehdidi aldığını açıkladı.

Hadid, şunları söyledi: "Her gün ölüm tehditleri alıyorum. Telefon numaram sızdırılmış ve ailem tehlikede. Artık sessiz kalmayacağım. Korku bir seçenek değil. Filistin'deki insanlar ve çocuklar, özellikle Gazze'dekiler, sessiz kalmamamıza dayanamazlar. Biz değil, onlar çok cesur. Filistinli olmanın ne kadar zor olduğunu anlamak çok önemli, dünya bizi barış istemeyen teröristler olarak görüyor.

Savaşın kuralları vardır ve ne olursa olsun bu kurallara uyulmalıdır. Nerede olursak olalım liderlere bu konuda baskı yapmalı, Gazze'deki acil ihtiyaçlar unutmamalı ve Filistinli masum sivillerin bu savaşta unutulmamasını sağlamalıyız. Gazze'deki acil ihtiyaçlar unutmamalı ve Filistinli masum sivillerin bu savaşta unutulmamasını sağlamalıyız."

YORUM YAP
YORUMLAR