Melisa Şenolsun'un kardeşi de kendisi gibi oyuncu çıktı!

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Melisa Şenolsun, hakkında şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı.

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Rüya karakteri ile izleyici karşına çıkmış olan Melisa Şenolsun, ekranların sevilen kadın oyuncuları arasında yerini alıyor. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun olmuş olan Melisa Şenolsun ilk oyunculuk deneyimini Tatlı Küçük Yalancılar projesi ile yaşadı.

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra fit görünümüyle de adından söz ettiren Şenolsun, güzellik algısı hakkında şunları söylemişti: "Kendimi aynada gördüğüm için yorumlayamıyorum.

Ben doğal olanı, kusurlu güzellikleri, estetik müdahaleye maruz kalmayan görüntüleri seviyorum. Mesela yüzünü çil basan insanlar, yamuk bir burun ya da cilt lekeleriyle dikkat çeken Winnie Harlow gibi yüzler çok hoşuma gidiyor."

MELİSA ŞENOLSUN'UN KARDEŞİ DE OYUNCU ÇIKTI

Şenolsun'un hayatını araştıran sevenleri şaşırtan bir detayla da karşılaştı. Şenolsun'un kardeşi de kendisi gibi oyuncu çıktı. 

Kendisi gibi oyuncu olan Efecan Şenolsun'la kardeştir. Efecan Şenolsun Çarpışma (Yakup), Yaşamayanlar (Sercan), Hayat Sırları (Hakan), Nadide Hayat (Cem), Paramparça 3. Sezon, Güneşi Beklerken (Can), Kocan Kadar Konuş (Murat) gibi projelerde rol aldı.

YORUM YAP
YORUMLAR