KLİP ÇEKMEK İÇİN KENDİ ÜLKESİ 'BULUTİSTAN'I KURDU!

SEVİLEN ŞARKICI BULUT DUMAN SON SİNGLE'ININ İLK KLİBİNİ ÇEKMEK İÇİN HİÇ BİR MASRAFTAN KAÇINMADI. KLİBİNİ KENDİ YÖNETEN BULUT DUMAN'IN SON ÇALIŞMASININ AYRINTILARI...

YENİ MAXİ SINGLE’A KLİP ÇEKMEK İÇİN KENDİ ÜLKESİNİ KURDU: ‘’BULUTİSTAN’’

 

Pop Müziğin iddialı ve genç ismi Bulut Duman üç şarkılık Maxi Single’ının ilk klibini çekmek için Türkiye’nin en büyük klip platolarından birisini kurdu. Genç sanatçı, ‘Bulutistan’ adını verdiği Maxi Single’ın ilk klibi‘Rütbe’yi çekmek üzere kendi ülkesini inşa ettirdi.

 

Bulut Duman'ın 1500'lü yıllarda yaşayan ve intikam ateşiyle yanan bir kralı canlandırdığı klip çekimleri için dev plato üzerine görkemli bir saray inşa edildi.

 

Görüntü gerçekliğini sağlamak için üzerinde Bulut Duman fotoğrafı bulunan paraların yanı sıra ziyafet masasındaki yiyecek ve içecek kutlularının üzerine 'Bulutistan’ yazıları basıldı. 

 

Çekimlerde kullanılan barok dönemine ait kostüm ve Bulutistan’ı koruyan asker kıyafetlerinin dikimleri 25 günde tamamlandı. 

 

Döneme uygun saç makyaj için beş makyaj, beş saç tasarımcı çalıştı. 120 kişinin emek harcadığı klip çekimlerinde 28 oyuncu rol aldı.

 

Yönetmenlik koltuğuna üçüncü kez oturan sanatçıya, kamera karşısında 1,5 metre uzunluğunda bir piton yılanı eşlik etti. 

 

Aranjörlüğünü Toylan Kaya’nın yaptığı 'Bulutistan' adlı maxisingle’ın ilk klip şarkısı ‘RÜTBE’ nin söz ve müzikleri Bulut Duman’a ait.

 

NARSİST, MUTSUZ VE İNTİKAM PEŞİNDE BİR KRAL!

 

1500'lü yıllarda Bulutistan adlı zengin bir ülkeyi yöneten, eşi tarafından ihanete uğramış genç ve yakışıklı bir kral vardır. Kendisine ihanet eden kraliçe ve sevdiği herkesten nefret etmektedir. İntikam almak için sarayda büyük bir balo düzenleyerek herkesi davet eder.

 

Eşi benzeri görülmemiş bir intikam planı yapmıştır. Davetliler hiçbir şeyden habersiz eğlenirken korkunç bir sona yaklaştıklarını öğrenirler ancak her şey için artık çok geç olmuştur.

YORUM YAP
YORUMLAR