Kilolu çiftler nasıl seks yapmalı?

Obezite adıyla bilinen aşırı kilo,bir sürü sağlık sorunun yanında, cinsel hayatı da olumsuz etkilemekte.

Kilolu çiftler hangi pozisyonları tercih etmeli,nasıl sevişmeli?

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

1- Misyoner pozisyonu

En çok tercih edilen seks pozisyonu olan misyoner (erkek üstte/kadın altta), şişman çiftler için aslında uygun değildir.

Nedeni ise; Erkek üstte olduğu için kasık ve göbek yağları yerçekiminin etkisi ile aşağı doğru sarkar ve penisi kapatır. Penis bu nedenle olduğundan daha ufak olur, kadın daha az hisseder.

Bu sorunu basit bir yöntemle aşarak misyoner pozisyonunda sevişmeye devam etmek mümkün! Kadın, poposunun altına 25-30 yüksekliğinde yastık yerleştirirse, penis vajinaya daha kolay ulaşır ve her iki taraf da daha fazla zevk alır.

 

2- Yatak kenarı bacak omza pozisyonu

Erkek yatağın kenarında ayakta durur,kadının bacaklarını omuzuna alır ve birleşme yaşanır... Yalnız bu pozisyon için bir eklemem olacak; Eğer kadının bacakları kilo nedeniyle erkeğe ağır gelir ve yorulmasına neden olur ise, kadın bacaklarını erkeğin omuzlarına atmak yerine beline dolayabilir.

 

3- At sürme (Riding)

Erkek alta yatar,kadın erkeğin penisine oturur ve cinsel ilişki yaşanır..

Bu pozisyonda erkek sırt üstü yattığı için, kasık ve göbek yağları penisi kapatmaz,kolay birleşmeye yardım eder. Önerimiz; Kadın eğer aşırı kilolu ise erkeğin elleri ile genital gölgeyi daha da açması tam penetrasyona olanak sağlar.

 

Kilolu çiftlere önermediğimiz, kendilerini kötü hissedecekleri pozisyonlar ise;

Doggy (domalma), Cenin (kaşık) pozisyonlarıdır.Her iki pozisyonda da vajinaya erişim zaten zordur. Bir de bu zorluğa göbek, basen ve kasık yağları eklenince, çift istediği gibi cinsel ilişki yaşayamaz ve seks eziyet haline gelir. Bu pozisyonların resimleri aşağıda yer almakta;

 

Kilo nedeniyle cinsel birleşmede sorun yaşayan evli çiftlere önerilerimizi sıralayarak yazımı sonlandırıyoruz;

* Klasik olacak ama eğer verebiliyorsanız fazla kilolardan kurtulun.

* Kilo veremiyorsanız, fazla kilolarınızın cinsel hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Farklı seks fantazileri, seks kıyafetleri gibi şeylerle ilişkinizi canlı tutun.

* Tüm pozisyonlarda sevişmek gibi bir ispat kaygısına kapılmayın. Sevişebildiğiniz pozisyonlarda en iyi seksi yaşayın.

* Seks oyuncakları satın alın. Özellikle belden bağlamalı vibratörler ve dildolar kilo nedeniyle uyarılamayan erojen bölgeleri uyarmanıza ve seks hayatınızı canlandırmanıza yardım eder.

 

YORUM YAP
YORUMLAR