Kaybettiğimiz Devran Çağlar ile ilgili flaş gelişme: Meğer evliymiş

İki gün önce vefat eden ünlü solist Devran Çağlar’ın evli olduğu ortaya çıktı. İşte OnurAkayMedya’nın sahibi Onur Akay’ın ilginç yazısı…

Onur Akay yazıyor

OnurAkayMedya'nın sahibi ünlü müzik insanı Onur Akay, sahibi olduğu internet sitesinde, yakından tanıdığı meslektaşı rahmetli Devran Çağlar ile ilgili son derece ilginç yazılar kaleme aldı. İşte o yazılardan biri daha...

İşte gerçek! Devran Çağlar Harun Kolçak'la kardeş mi? Eşref Kolçak babası mı?​ TIKLAYIN!

OnurAkayMedya yazarı Oben Çaytemel, Devran Çağlar'ın cenaze törenini Marmaris'e giderek takip etti. Çaytemel'den aldığım bilgilerle birlikte sizlere Çağlar'ın bilinmeyenlerini aktaracağım.

Daha önceki yazımda da dile getirdiğim gibi Devran Çağlar’ın cinsiyet değiştirdiği doğru değil. Asıl adı Mustafa Dağlar olan ve Devran Çağlar olan sahne adı ile tanınan sanatçımız, 2011 yılında Almanya vatandaşı olabilmek için formalite icabı ‘Çeki’ isimli Alman bir bayanla Almanya’da evlenmişti ve evli olarak vefat etti.

Devran Çağlar, sadece hayranları tarafından değil, tanıyan herkes tarafından sevilen, hakkında iyi konuşulan bir insandı. Bu dünyada çok çile çekti ve bu dünyadan erken ayrıldı. Nur içinde yatsın...

Ölümünden hemen önce eşi ile telefon konuşması yapmış ve bir daha kendisine ulaşılamamış. Son konuşmasında “Ben bunu yarın kalkacağım, alacağım Allah kısmet ederse” diyor. Çeki, cinsiyet değiştirdiği yönündeki haberlere çok kızıyor ve tazminat davası açacağını söylüyor.

Devran Çağlar'ın son hali şaşırttı. TIKLAYIN!

Ayrıca eşi Çağlar’ın Almanya’da hiçbir şeyi olmadığını, Türkiye’de olan mirası olduğunu, ondan da feragat edeceğini açıkladı.

İşte Devran Çağlar'ın eşi...

Devran Çağlar’ın cenazesinde ‘Oğlum’ diyerek ağlayan annesi Mihriban Hanım ise, “Acımı bile yaşatmıyorlar, delikanlı oğlumun günahını alıyorlar, gazetecileri şikâyet edeceğim” diyerek feryat etti.

Ayrıca fenalaşan Mihriban Hanım’a ambulans müdahale etti. Hocanın hiçbir şey söylemeden sadece merhum kişi diyerek cenaze namazını kıldırması ise dikkat çekti. Cenazeye, Devran Çağlar’ın annesi, iki kız kardeşi, çok az sayıda yakın arkadaşı katıldı. Sanat camiasından ise hiç kimsenin katılmadı.

İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan uçak ile Muğla'ya getirilen Devran Çağlar'ın cenazesi, Marmaris İçmeler Yeni Camii'de kılınan öğle namazının ardından, Yeni Mezarlık’ta defnedildi.

Nur içinde yatsın inşallah.

(Kaynak: onurakay.com.tr)

 

YORUM YAP
YORUMLAR