Kadınları baştan çıkarmak için daha önce hiç duymadığınız yöntemler!

"Bir kadını etkilemenin ve elde etmenin yolları" yazıp, Google ve YouTube ‘da arattığınızda binlerce forum, yorum, video, uzman görüşü bulmanız mümkün.

Kadınları elde etmenin püf noktaları

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Kol kaslarınızı geliştirin

İlk maddenin böyle bir şey olması sizi şaşırtmış olabilir... Ama gözlemlerimle ve yurtdışında yapılan bilimsel anketlerin sonuçlarıyla sabittir ki, kol kasları güçlü bir erkek kızlara çekici geliyor.

Hemen fark edilen güçlü kollar kadınların size sempati duymasını ve olumlu ilk izlenim edinmelerini sağlıyor.

Kadınlar tümü bedensel ve psikolojik anlamda güçlü erkek severler. Gücü sizde görebilecekleri ilk yer ise kol kaslarınızdır. Bu nedenle bir kızı tavlamanın veya elde etmenin ilk şartı güçlü ve fark edilen kol ve omuz kaslarıdır.

Kol ve omuz kaslarınızı geliştirmek için profesyonel bir spor salonuna veya fitness center’a kaydolmanıza gerek yok. Her gün ortalama 30 dk. dumbell ve germe aletleri çalışın.3-4 ayda fark edilir kol ve omuz kaslarına sahip olursunuz.

 

Espri yeteneğinizi geliştirin

Yerinde, zamanında zekice yapılan espriler bir kızı ayartmanın en önemli koşullarındandır. ’Kızlar esprili erkeklerden hoşlanır’’ diye de aşırıya kaçmayın. Çünkü ‘’sulu’’ ve ‘’yılışık ‘’ erkek muamelesi yaparlar ve sizden kaçarlar.

Espri yapamıyorsanız, espri yeteneğiniz yeterince gelişmemişse, veya kişilik yapınız espri yapmaya uygun değilse üzülmeyin. Şu yöntem kısa sürede sizi komik ve esprili erkek kategorisine sokacaktır;

Haftalık yayınlanan mizah dergilerinden en az ikisini düzenli olarak takip edin. Özellikle Leman, Penguen, Uykusuz isimli dergileri tavsiye ederiz. Bu tür mizah dergilerini okudukça farkında olmadan (spontane) espriler yapmaya başlayacaksınız ve kızları güldüren erkek olarak anılacaksınız.

 

 

Her konudan konuşabilecek kadar bilginiz olsun

Kadınlarla ve genç kızlarla sohbet ederken, ağzının içine bakılan bir erkek olmak istiyorsanız, günlük hayat bilginiz ve genel kültürünüz konuşulan konu hakkında bir şeyler söyleyebilecek kapasitede olmalı. Aristo ve Einstein olmaktan söz etmiyoruz! Aksine, böyle derin bilimsel sohbetler kadınlar deyim yerinde ise ‘’bayar"

Genel kültürünüzü artırmak için en iyi yöntem ise günlük kaliteli bir gazete okumaktır. Eğer günlük gazete almak size uzaksa, internetten de okuyabilirsiniz.

 

Tarzınız olsun

Modayı takip etmiyorsanız veya rüzgarda savrulan yaprak misali her moda akımına kapılıp gidiyorsanız, ikisinin de yanlış olduğunu söylemeliyim...Trendy görünmek adına üzerinizde komik duran kıyafetler, kadınların sizden uzaklaşmasına neden olur. Hiç bir moda trendini takip etmeden aynı model kotu yıllarca giymek te benzer bir olumsuz etki yapar.

Dolayısı ile, ne moda fenomeni olmaya çalışın, ne de ‘’odun’’ erkek kategorisinde olun...Erkek modasında trendleri takip edebileceğiniz kaliteli moda blogları ve internet siteleri bulunmakta. Buralardan fikir edinebilirsiniz.

YORUM YAP
YORUMLAR