İyi ki doğdun Gülben Ergen!

Arzu Altıntaş, Gülben Ergen hakkında övgü dolu açıklamalar yaptı.

Yazının Kibariye kısmını cıkardım . Bu son hali 


İYİ Kİ DOĞDUN “GÜLBEN ERGEN “ 
NAMI DİĞER  “ ARI MAYA “

4/4’LÜK BİR ANNE .

Şahane bir Anne , yaşadığı toplumda olan biten her şeye oldukça duyarlı bir vatandaş .
Durmaksızın arı gibi çalışan bir insan . 
En kıymetli olan da yaşadığımız bu çağda çocukların okuması için Anaokulu yaptıran duyarlı bir sanatçı . 

ANADOLU ÇOCUKLARINA “ ANAOKULLARI “ YAPAN GÜLBEN ERGEN” 

Anadolu’nun en ücra köşelerinde ki çocuklar Batıdakiler kadar şanslı mı ? Onlar için Anaokulu demek Paris’e, Uzay ‘a gitmekle eş değer.İşte bu yüzden Gülben Ergen çok kıymetli .Durmaksızın,  hiç rutinini bozmadan,yılmadan, üşenmeden Anaokulu açmaya devam ediyor.

Sahnelere çıkıyor , yeni şarkı çıkarıyor , okul açıyor , çocuklarına muhteşem bir Annelik yapıyor , kendi Annesine şahane evlatlık yapıyor , okul açtığı çocuklara ablalık yapıyor , yetmiyor ulusal afetlerde canla , başla çalışıyor . Kendine marka çıkarıyor , yerel üretici kadınları paylaşarak destekliyor . “ Gonca Vuslateri “ aracılığı ile bakıma muhtaç köpek sahipleniyor , köpekte kalp kurdu var ama asla bunu dile getirmiyor , ajitasyon yapmıyor . Muhtemelen bunu sizde ilk kez duyuyorsunuz . Evet Kalp kurdu olan köpek sahipleniyor . Başkası olsa köpekte kalp kurdu var sahiplendim diye yıkmıştı ortalığı . Kadın bunu bile sessizce halletti . 
Asalet soydan gelir . Annesine bakın mesela nasıl asil , nasıl tatlı ve nasıl her şeyden çok uzak bir kadın . Başka bir ünlünün Annesi olsa elinde purosu mekan mekan dolaşırdı pozlar verirdi .. Ben Annesini semt pazarında görüyorum . 
 

BAŞARILI İNSANLARIN LANETİDİR BAŞARISIZLARLA UĞRAŞMAK !!!


Onlarca , yüzlerce , binlerce sorumlulukla dolaşıyor ama tüm bunlar olurken hala en alt kültürde olan mahallede bile artık olmayan , değişen çağ ile birlikte en kültürsüz insanların bile kendine bir şey katmaya çalıştığı bu çağda sağdan soldan saçma sapan sataşmalara maruz kalıyor.


SABIR TAŞI “ GÜLBEN ERGEN “ 
Allah bir de sabır vermiş , çıkıp bir gün olsun ya hu siz kimsiniz ? Bugüne dek ne yaptınız ? Haydi gelin yaptıklarınızı gösterin , topluma faydamızı yarıştıralım demiyor .Ah bir dese kendisine sataşanların hepsi sınıfta kalır . Bomboş ellerine bakar . Ellerinde olan tek şey marka çantalar , ayakkabılar baka kalırlar . 


Sabır taşı olsa çatlardı . Ben dayanamazdım mesela . Seda Sayan ‘ın viral olan bir repliği var ya “ Kimsiniz Kardeşim siz ? - Siz kimsiniz ? “ diye kesin dalardım . 


ASALET SOYDAN GELİR , SONRADAN DEĞİL !

Siz hiç Gülben Ergen ‘i sofrasında bir bonfile paylaşırken gördünüz mü? Göremezsiniz yapmaz.
İnanılmaz güzel bir evde oturuyor . Bir kez olsun o evden bak bende inanılmaz lüks yaşıyorum paylaşımı gördünüz mü? Göremezsiniz o üzeri çiçekli herkesin evinde olan sade tabakların altına serilmiş pöti kareleri masa örtüsünü atar , tabaklarda boştur , yaptığı salçayı atar .
Değeri 50 bin , 100 bin olan çanta ve ayakkabıları alırken bak bunu aldım diye paylaştığını hiç gördünüz mü? Asla yapmaz! Yapmadı ! Yapmayacak  da bence!
Çünkü kadının ruhu asil , çünkü kadının kendisi marka ve asla hiçbir markanın ona değer katacağını ya da o marka ile statü sahibi olacağını, ya da halka bak ben senden zenginim hayatımda şahane deme görgüsüzlüğü ile yaşanmayacağını biliyor .  Her yaz Bodrum da ki evine gidiyor , bak bu da benim havuzum denizde 3 adım sonra ayağımın altında , bak yazlık evime şu koltuğu aldım , bak bugünde 5 kg pirzola aldım , 4 kg antrikot aldım yapıyor mu? Yapmaz!
Ben ruhu asil , toplum için çabalayan , sürekli üreten insanları seviyorum.
Ama her şeyi göze sokan , marka ile kendine statü kapmaya çalışan insanlarıda sevmiyor çok acınası buluyorum.
Ne ürettin ? Ne başardın diye sorarlar adama?
GÜLBEN ERGEN’İ NE ZAMAN YAZSAM 3-5 KİŞİ BANA KÜSER!

Ne zaman Gülben Ergen ‘e bir yazımda yer versem bizim piyasadan 3-5 kişi bana düşman olur , benimle dostluklarını bitirir , beni arar saçma sapan , ipe sapa gelmez , o öyle dedi , bu böyle dedi olaylarını anlatır ve sözde bana ders vermeye , beni yönlendirmeye çalışır sonrada bana küserler .


GÜLBEN ERGEN ‘i SEVİYORUM BANA KÜSEBİLİRSİNİZ . 


Ben hazırım yine küssünler. Ben Gülben Ergen ‘i seviyorum. Yaptıklarını çok kıymetli buluyorum . Sizlerle uzun uzun masalarda yemek yemişliğim , saatlerce sohbet etmişliğim var sizi daha iyi tanıyorum, ama Gülben Ergen’le oturup 5 dakika kahve içmişliğim yok. Bana böyle hissettiriyor , gördüğüm doğrular bunlar. Ve ben hep doğruları savunurum.

Kısa lafın özeti ; İYİ Kİ DOĞDUN GÜLBEN ERGEN 

iyi ki durmaksızın üretiyor , çalışıyor ve doğduğun toplumun tüm dertlerine koşuyor, sade, yalın yaşam biçiminle içinde bulunduğun toplumun örf ve ananelerine en uygun biçimde göze sokmadan , böbürlenmeden yaşam sürüyorsun.
Birbirinden yakışıklı üç evladınla asil Anneciğin ve tüm sevdiklerinle nice güzel yaşlar dilerim .

YORUM YAP
YORUMLAR