İşte, gazetecileri saldıran Reynmen’in görüntülenmesini istemediği arkadaşı!

Reynmen takma ismiyle şöhrete ulaşan fenomen Yusuf Aktaş, gazetecilerle karşılaştığında kendisine soru soran ve görüntülemek isteyen muhabirlere saldırmıştı. Pek, olay anında yanında olan kız kimdi?

Reynmen'in vurduğu gazeteci hastaneye giderek, kaşından ve gözünden darbe aldığına dair rapor aldı...

Bilal Özcan yazdı: Reynmen’in sırrını açıklıyorum!​ TIKLAYIN

Görevini yapan gazetecileri darp ederek, gasp eden, onlara hakaret eden Reynmen ile ilgili şikayet adli kurumlar tarafından inceleniyor.

Reynmen takma isimli, sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş’ın dün gece kız arkadaşıyla görüntülenmemek için muhabirlere saldırdırması çok büyük tepki çekti.

İnternet sitelerindeki ve uygulamalardaki yorumlarda, saldırgan fenomen hakkında binlerce olumsuz eleştiri peş peşe sıralanıyor.

Geçtiğimiz aylarda ’Ela’ şarkısıyla adından söz ettiren Reynmen, kız arkadaşı Miss Turkey 2013’de (Türkiye Güzellik Yarışması) ikinciliği alan Berrin Keklikler ile kendisini fotoğraflayan ve videoya alan habercileri tehdit ederek onlara tokatla ve yumrukla saldırdı.

Reynmen, kız arkadaşı Miss Turkey 2013 ikincisi Berrin Keklikler ile görüntülenince (Üstte) adeta çıldırdı. Berrin Keklikler katıldığı güzellik yarışmasında oldukça dikkat çekmişti (Üstte).

Yanındaki kızla yakalanmaktan huzursuz olan Reynmen, Show TV’nin kameranı Volkan Özdemir ve Uçankuş TV’nin muhabiri İsmail Şen’in cep telefonlarını ellerinden almakla kalmadı her ikisine de hem fiziki olarak hem de bağıra çağıra saldırdı.

Çevrede olup da olayın görgü tanığı olanlar fenomenin tavrını çok agrasif ve saldırgan bularak gazetecilere yardımcı olup zarar görmelerini engellemeye çalışsa da muhabirlere vuran Reynmen Mehmet Akif Yaman’ın kaşından yaralanmasına sebep oldu.

Reynmen, kendisini karakola götüren polislere "Ben ne yaptım ki götürüyorsunuz?" dedi...

İstinyePark’ta olan olaydagörevlilerinin güçlükle tutmakta zorluk çektiği Reynmen, ‘Makinenizi alıp kırarım. Bana isimlerinizi verin, sizleri aldıracağım.” Diyerek görevlerini yapan muhabir ve kameramanları tehdit etti.

Bunun üzerine gazeteciler 155’i arayarak olay yerine polis çağırdı. Polisin geleceğini anlayan Reynmen, gasp ettiği cep telefonlarını geri verdi ancak çekilen görüntüleri tek tek sildi. Muhabirlerin bu duruma tepki göstermesi, Reynmen’in silme işlemini yapmasını durduramadı.

İstinyePark’a gelen polis ekibi, gazetecilerin şikayetini dinledikten sonra Reynmen’i karakola götürmek üzere arabaya bindirdi.

"HİÇ NOTA BİLMEYEN, ENSTRÜMAN BİLMEYEN REYNMEN... "

YouTube kanalım Bilal Özcan TV'ye abone olarak tüm ünlüler hakkındaki ilginç gerçekleri siz de kolayca öğrenebilirsiniz...

Karakola götürülen fenomen burada verdiği ifadede, gazetecilerden şikayetçi olduğunu belirtti. Görevini yaparken darp, gasp ve hakarete uğrayan gazeteciler de Reynmen’den şikayetçi oldu.

Olay sırasında Reynmen'in yanında bulunan kız arkadaşı ise, Reynmen polisler tarafından karakola götürülürken olay yerinden ayrıldı.

YouTube kanalım Bilal Özcan TV'ye abone olarak tüm ünlüler hakkındaki ilginç gerçekleri siz de kolayca öğrenebilirsiniz...

YORUM YAP
YORUMLAR