Haftanın magazin olayları!

Geçtiğimiz hafta magazin kulislerinde yaşanan önemli olayları 'haftanın magazin olayları' başlığı altından okuyucularımız için derledik.

Bu haftaya en çok damga vuran olayın başında ise İstanbul Büyük Şehir Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'na sanat dünyasından büyük destek geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bu hafta mazbatasını alıp, göreve başlaması sanatçıları da heyecanlandırdı. Hayko Cepkin, Gökhan Özoğuz, Genco Erkal, Mert Fırat, Atilla Taş, Metin Uca ve Şevval Sam gibi ünlü isimler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili çarpıcı mesajlar verdi.

ESER YENENLER VE NİŞANLISI BERFU YILDIZ EVLENDİ

Bu hafta gittiği sağlık kontrolünde 3 haftalık hamile olduğu ortaya çıkan Berfu Yıldız, mutlu haberi nişanlısı Eser Yenenler ile paylaşmış ve mutlu haber kısa sürede magazin basınında da yer bulmuştu. Eser Yenenler mutlu haber sonrası açıklamada bulunmuş ve hamilelik haberinin planlarını değiştirmeyeceğini evliliğin 9 Haziran'da olacağını açıklamıştı. Yenenler, düğün öncesi Yıldız ile aile arasında düzenledikleri nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Çiftin evlilik kararı aldığını geçtiğimiz sene Mayıs ayında ilk kez sozcu.com.tr duyurmuştu.

FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT’İN BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ

Geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda özel bir hastaneye yatan Fahriye Evcen sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına aldı. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in oğulları Karan, 3 kilo 670 gram ağırlığında ve 52 santimetre uzunluğunda olarak saat 13.30'da dünyaya geldi.

ORHAN GENCEBAY YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Ses sanatçısı Orhan Gencebay göğüs ağrısı nedeniyle kaldırıldığı özel bir hastanede yoğun bakıma alınarak müdahalede bulunuldu. Anjiyo işlemi gerçekleştirilen Gencebay'ın tıkanan üç damarına yapılan operasyonla stent takıldı.

ORTAKÖY’ÜN TANINMIŞ SİMASI HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul’un ünlü davetlerinin vazgeçilmez siması, Ortaköy’ün en renkli karakteri, ‘Bay Şapka’ lakabıyla tanınan girişimci Ertekin Dinçay, 15 Nisan’da hayata gözlerini yumdu. (Sözcü)

YORUM YAP
YORUMLAR