GULLÜM SHOW'UN AZİZE'Sİ KEFALETLE SERBEST AMA KIBRIS'TAN DIŞARIYA ÇIKAMAYACAK!

5 GÜN ÖNCE LEFKOŞE HAVALİMANI'NDA ÜLKEYE GİRERKEN POLİS KÖPEĞİ TARAFINDAN 2 GRAM HİNTKENEVİRİYLE YAKALANAN GULLÜM SHOW'UN AZİZE'Sİ DENİZ FEHMİ DALSALDI YARGIÇ KARŞISINA ÇIKTI... İLGİNÇ HABER İÇİN TIKLAYIN...

DENİZ FEHMİ DALSALDI KEFALETLE SERBEST AMA... 

 

MAGAZİN DUAYENİ - (LEFKOŞE) - Sahne oyunları için 2 gün önce gittiği Kıbrıs’ta, üzerinde yapılan aramada uyuşturucu ile yakalanan Gullüm Show'un Azize'si ünlü komedyen Deniz Fehmi Dalsaldı aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı.

 

Ercan Havalimanı'nda detektör köpeğe takılan Deniz Fehmi Dalsaldı aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı. Üzerinde yapılan aramada 2 gram hintkeneviri ile suçüstü yakalanan Deniz Fehmi Dalsaldı , gözaltı süresinin dolması üzerine teminat talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.  

 

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlı Deniz Fehmi Dalsaldı’nın ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için Kıbrıs çıkışını yasaklayarak, 12 Bin TL nakdi ve KKTC vatandaşı 1 kişinin 100 Bin TL kefalet senedi ile serbest bırakılmasına karar verdi.

 

Mahkemenin teminat şartlarını yerine getiren Dalsaldı, ileride yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ünlü komedyen yargılanması tamamlanana kadar Kıbrıs'tan ayrılamayacak. Daha önce kıbrıs'ta benzer bir şekilde yargılanan ünlü modacı Barbaros Şansal 6 ay süresince Kıbrıs'tan ayrılamamıştı.

 

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

 

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesinde görevli polis şefi Barış Duman mahkemede verdiği ifadede zanlının 17 Şubat tarihinde Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yapmak isterken detektör köpeğin tepki vermesi ile üzerinde arama yapıldığını anlattı.

 

Barış Duman zanlının üzerinde yapılan aramada, 2 gram ağırlığında hintkeneviri ele geçirildiğini söyledi.

 

Zanlı Deniz Fehmi Dalsaldı’nın polise vermiş olduğu ifadesinde zanlının işlemiş olduğu suçu itiraf ettiğini belirten Duman, zanlının hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını aktardı. 

 

Yapılan sorgulamada zanlının ülkeye sahne almak için geldiği yönünde ifade verdiğine dikkati çeken polis şefi, zanlının ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

YORUM YAP
YORUMLAR