Gönül Yazar: Zerrin Özer'in eşi Murat Akıncı beni de yokladı!

Gönül Yazar, Zerrin Özer'in boşanmak üzere olduğu eski eşi hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu.

Gönül Yazar, sosyal medya hesabının şifrelerini yayınladı! Tıklayın

Gönül Yazar, sosyal medya hesabından fotoğraflarını peş peşe payklaşırken, şifrelerinin yazılı olduğu bir kağıdın fotoğrafını yanlışlıkla paylaştı.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının sunucuları Müge ve Gülşen'in uyarmasıyla durumu farkeden Yazar, herkesi şoke edecek itiraflarda bulundu.

36 saat süren evliliğiyle ve evlendiği adamın dolandırıcı çıkmasıyla yıkılan Zerrin Özer, geçtiğimiz akşam mide rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. Bu durumu duyan Gönül Yazar, 7 yıl önce Zerrin Özer'in boşanma evresinde olduğu Murat Akıncı'nın kendisini yokladığını açıkladı.

İşte Gönül Yazar'ın açıklamaları!

Zerrin'in başına gelen benim başıma gelmez. Çünkü o adam beni de yokladı da onun için. Zerrin Özer'in evlendiği adam 7 sene önce benden de para istedi annesi ile beraber. Ben Zerrin için çok ağladım, benim atlattığım bir şey onun başına geldi.

7 sene önce oldu bu olay. O zaman bende akıllı telefonlardan yoktu. Bilgisayar kullanıyordum, bana mesaj attı. Ben fanım sandım. Numaramı verdim, konuşmaya başladık. Onlar çay içmek istedi benimle ben kabul etmedim. 'Ortaköy'de bir cami var orada annemle beraber dua ediyoruz, sana da dua ediyoruz' dedi. Ben de 'Allah razı olsun' dedim.

Sonra evimin yakınında bir cami var oraya gelmişler, 'annem seni çok seviyor hayranın, çay içmeye gelelim' dedi. 'Çok güzel olur ama ben şu anda evden çıktım arabaya bindim' dedim. Öyle başımdan attım. Bir süre sonra telefon çaldı açtım 'kredi kartımı ödeyemedim nakittin var mı' dedi. 'Ben de kapı çalıyor açmak zorundayım' deyip telefonu kapattım." şeklinde açıklamalarda bulundu.

(İkinci Sayfa)

 

YORUM YAP
YORUMLAR