Gigi Hadid'in annesi, Zayn Malik‘i öyle bir konuda suçladı ki!

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid'in annesi Yolanda Hadid, damadı Zayn Malik hakkında magazin gündemini karıştıracak bir iddia ortaya attı.

Geçtiğimiz yıl bebeklerini kucağına alan ünlü çift Gigi Hadid ve Zayn malik cephesinden kötü haber geldi. Çift ilişkilerini noktalama kararı aldı.

TMZ'de yer alan habere göre, Gigi Hadid'in annesi Yolanda Hadid ve Zayn Malik arasında gerilim yaşandı.

Yaşanan kavganın ardından açıklama yapan Malik, şu ifadeleri kullandı: "Kızımı korumak için, partnerim birkaç hafta önce evde değilken evimize giren bir aile üyesinin iddiasına karşı çıkmadım. Bu özel bir meseleydi ve öyle kalmalı. Ancak şu an görülüyor ki, kızımı hak ettiği bir şekilde annesiyle ortak bir şekilde büyütme çabalarıma rağmen yaşananlar 'basına sızdı'. Yine de paylaşılan bütün sert sözlere dahil olanların iyileşeceğine ilişkin umutluyum ve daha önemlisi, Khai'i korumak ve ona hak ettiği gizliliği vermek konusunda kararlıyım"

Malik'in açıklamasının ardından TMZ'ye konuşan Yolanda Hadid, damadının kendisine vurduğunu ifade ettiğini aktardı.

Malik, TMZ'ye açıklamada bulunarak darp iddialarını reddettiğini söyledi. Malik, "Yolanda Hadid'e vurduğumu ısrarla reddediyorum. Kızımın iyiliği için daha fazla detay vermeyeceğim. Umarım Yolanda yanlış iddialarını yeniden değerlendirir ve özel olması gereken bu aile meselelerini iyileştirmeye yönelir" dedi.

Gigi Hadid, annesi ve Zayn Malik arasında yaşanan gerilimin ardından sevgilisi ile olan ilişkisini noktalama kararı aldı.

YORUM YAP
YORUMLAR