FLAŞ İDDİA! RAFET EL ROMAN VE TUVANA TÜRKAY AŞK YAŞIYOR?

RAFET EL ROMAN GEÇEN HAFTA SOSYAL MEDYADA, YALAKA VE YAVŞAK POLEMİĞİ YAŞADIĞI 2 YILLIK EŞİ CEREN KAPLAKARSLAN’LA DÜN ALMANYA’DA ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDI.

Rafet El Roman geçen hafta sosyal medyada, yalaka ve yavşak polemiği yaşadığı 2 yıllık eşi Ceren Kaplakarslan’la dün Almanya’da anlaşmalı olarak boşandı. Ünlü şarkıcının boşandığı gün, oyuncu Tuvana Türkay’la samimi fotoğrafı ortaya çıktı.

 

Hürriyet'te yer alan habere göre iki yıllık evlilik resmen sona erdi! Rafet El Roman ve Ceren Kaplakarslan, Almanya’nın Dieburg kentinde avukatlarının katıldığı duruşmayla boşandı. Yaptıkları evlilik sözleşmesi nedeniyle ikili arasında mal paylaşımı yapılmadı.

Sosyal medyada yavşak ve yalaka polemiği yaşayan ikiliden ünlü şarkıcı duruşma sonrası, “Tüm olumsuzluklara rağmen Ceren’i her zaman güzel hatıralarla anacağım. Ona mutluluk dilerim” açıklaması yaptı.

TUVANA TÜRKAY’LA YENİ AŞK

El Roman’ın boşandığı gün yeni aşk bombası patladı. İddiaya göre şarkıcı, güzel oyuncu Tuvana Türkay’la geçen hafta yeni bir aşka yelken açtı.

Şu sıralar İzmir’de Ata Demirer’in yeni filmi için kamera karşısına geçen Türkay, geçen hafta gittiği Amsterdam’da El Roman’la buluştu. Türkay’ın “Her yerden geçeriz gölgelerden ne çare” yazdığı fotoğrafın altına El Roman, Türkay’ın adını işaretleyerek “Geçeriz elbet” notunu düştü.

CEREN NE DİYECEK?

Ceren Kaplakarslan boşanma sonrası, eski eşiyle geçen hafta yaşadıkları hakaretli polemikle ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve tüm merak edilenleri anlatacağını söyledi.

YORUM YAP
YORUMLAR