Flaş! Beren Saat ve Kenan Doğulu barıştı!

5,5 yıllık evliliklerinin üzerinde 8 aydır kara bulutlar dolaşan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinden mutlu haber geldi.

Beren Saat ünlü Dj Maga ile aşk mı yaşıyor? Tıklayın

Güzel Oyuncu Beren Saat, geçtiğimiz Şubat'ta doğum gününde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündemi karıştırmıştı. Saat, paylaşımında 'Nefreti en yakınımda hissediyorum' sözlerini kullanmıştı. Sonrasında Kenan Doğulu ile düğün fotoğraflarını kaldırmıştı.

Beren Saat'ten bir üzücü hamlede Kenan Doğulu'nun doğum gününde gelmişti. Beren Saat, eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü kutladığı satırlarda 'Sen masumiyetini kaybettin ben ise oyun arkadaşımı' sözleri aşkın bitmesinin sebebini ihanet olduğu iddialarını ortaya atmıştı.

Son nokta ise geçtiğimiz günlerde Beren Saat'in Dj Maga ile aşk yaşadığı iddiaları oldu. Saat'in Dj Maga ile fotoğraflarda ki benim demesi ise kafaları iyice karıştırmıştı. Ancak, Dj Maga'nın Beren Saat'in arkadaş ortamından başka bir kadın ile birlikte olduğu öğrenildi.

Bu aşkın bitmediğine inanan bir isimde Kenan Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu'ydu. Çiftin anneleri bu anlaşmazlığa müdahale ederek Beren Saat ve Kenan Doğulu'yu barıştırdı. Beren Saat, Kenan Doğulu ile yaşadığı Beykoz'da ki evine geri döndü. Kenan Doğulu'nun kulislerde konuşulan, Beren'den asla vazgeçmeyeceğim sözleride Saat'i ikna etti.

(İkinci Sayfa)

YORUM YAP
YORUMLAR