Fatih Bulut: Hayat beni üzdü, bu şarkıyı yazdım

Türkücü Fatih Bulut, 'Çok sevdim yalan oldu' şarkısı ile Youtube'da rekor kırmaya devam ediyor.

'Çok sevdim yalan oldu' şarkısını İrem Sak'ın paylaşmasıyla gündeme bomba gibi düşen şarkı sahibi Fatih Bulut, bugün Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olarak katıldı.

Hakkında merak edilen her şeyi samimi bir dille anlatan Bulut, bu şarkıyı hayatın kendisini üzdüğünü ve bunu eğlenceli bir şekilde dile getirmek amacıyla şarkıyı yazdığını diile getirdi.

Ä°lgili resim

İlk defa canlı yayına çıkan Fatih Bulut'un heyecanı mimiklerine ve konuşmalarına yansıdı. 2. Sayfa programının sunucuları Müge ve Gülşen'in sorularını yanıtlayan Bulut, 10 kardeş olduklarını ve 30-40 tanede yeğeni olduğunu söyledi. 

Şarkısının dünya rekoruna girmesine İrem Sak'ın da etkisi olduğunu kabul eden Fatih Bulut, 'Ben zaten yine dinleniyordum, İrem Hanımında etkisi oldu tabi ama beni sevenler vardı.' şeklinde dile getirdi.

Canlı yayının son dakikalarında bir izleyici Fatih Bulut'un 'Çok sevdim yalan oldu' şarkısının çalıntı olduğu iddiasını ortaya attı. Türkücü Fatih Bulut ise, 'Allah yukarda' diyerek söylentilere cevap verdi.

(2. Sayfa)

YORUM YAP
YORUMLAR