Ezhel: Gel savaşma, sevişelim!

Ünlü rapçi Ezhel'in NATO müttefiki ABD ile anlaşamayan Türkiye'nin Suriye'ye tek başına operasyon gerçekleştirmesiyle alakalı yaptığı paylaşımda "Savaşma, seviş" dedi. Paylaşımıyla tepki çeken Ezhel, Twitter'da gündem oldu.

"GEL SAVAŞMA, SEVİŞELİM TÜM GÜN"

Rapçi Murda ile "Aya" isimli bir şarkı yapan kısa sürede dinlenme rekoru kıran Ezhel, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatını konuştuğu anlarda yaptığı paylaşımla sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı.

Ezhel, Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımda şarkı sözleri "Gel savaşma, sevişelim tüm gün canla başla" notunu paylaştı.

TWİTTER'DA GÜNDEM OLDU

Ezhel'in paylaşımını gören bazı sosyal medya kullanıcıları "Bütün Ezhel şarkılarını kaldırdım", "Hala Ezhel fanı olan var" gibi tepki tweetleri attı. Ezhel paylaşımına gelen tepkilerle kısa sürede Twitter'da birinci gündem konusu oldu.

EZHEL KİMDİR?

Rap dünyasına önce Ice, daha sonra ise Ais Ezhel lakabıyla giriş yapan rapçinin asıl ismi Ömer Sercan İpekçioğlu'dur. 1 Temmuz 1990 yılında Ankara'da dünyaya gelen Ezhel aslen Erzincan-İliç Yakuplu köyündendir.

Küçük yaşlardan itibaren müziğe ve özellikle rap müziğe ilgi duyduğunu farkeden Ezhel, kendini keşfettikçe Reggae müzikle de ilgilenmeye başlamıştır. Gitar, piyano, ney, def ve darbuka gibi birçok müzik aletini başarılı bir şekilde çalabilen rapçi, yaptığı müziği ''Anatolian Urban Core/Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap'' olarak tanımlıyor. Ezhel, yaptığı şarkılar ile geleneksel kültürü ve özellikle Ankara'da yaşadığı mahalle kültürünü yansıtmak istediğini belirtiyor.

YORUM YAP
YORUMLAR