ERKEKLER, ORGAZM TAKLİDİNİ ANLAR MI?

"SEVİŞMENİN KEYFİ ORGAZMIN GÜZELLİĞİYLE ORTAYA ÇIKAR" DİYEN UZMANLAR ERKEĞİN DE KADININ DA BU KONUDA ŞEFFAF VE YARDIMSEVER OLMASINI TAVSİYE EDİYOR. PEKİ SEVİŞME SIRASINDA ERKEKLER KADININ ORGAZM TAKLİDİNİ ANLAYABİLİR Mİ?

BAZI KADINLAR NEDEN ORGAZM TAKLİDİ YAPAR?

 

Gerçeği ve taklidiyle orgazm... CİSED (Cinsel Sağlık Enstitüsü) genel sekreteri Psikolog Gülüm Bacanak merak ettiğiniz tüm soruları sizin için cevapladı...

 

ÜNLÜ AKTÖRÜN ORGAZM REKORU, TIKLAYIN

 

Erkekler kadınların orgazm taklidi yaptığını anlayabilir mi? Kendi zevkine konsantre olan ve prezervatif kullanan erkeğin partneri tarafından orgazm taklidi yapıldığını anlaması oldukça küçük bir ihtimal.

 

Kadın eğer isterse vajinal kasılmalarla partnerini kandırabilir. Vajinal kaslarının kontrolünü sağlayabilmek yeterli...

 

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ EMMA WATSON'DAN ORGAZMA ULAŞMA TAVSİYELERİ

 

Ancak kadının buna neden gerek duyduğu, partneriyle neden daha şeffaf bir ilişki kurmadığı, üzerinde durulması gereken önemli bir nokta.

 

Cinsel Sağlık Enstitüsü Genel Sekreteri Psikolog Gülüm Bacanak, erkeklerin karşılarındaki kadının orgazm taklidi yaptığını her zaman anlamayabileceklerini, bunda erkeğin partnerini ne kadar iyi tanıdığı ve cinsel açıdan ne kadar deneyimli olduğunun etkili olabileceğine dikkat çekiyor.

 

GÜNDE BİR ORGAZM KANSER RİSKİNİ AZALTIYOR, TIKLAYIN

 

Psikolog Bacanak, asıl kadının neden böyle bir davranış geliştirdiği üzerinde duruyor: "Bizim için önemli olan nokta, kadının orgazm taklidi yapmaya neden ihtiyaç duyduğudur. Bazen kadınlar partnerlerini kırmamak ve üzmemek için ya da yorgunluktan ilişki bir an önce bitsin diye orgazm taklidi yapabilirler.

 

Her seferinde orgazm olmak şart değildir, erkek ve kadın bunun bilincinde olurlarsa hem sevişmenin her anından zevk almaya odaklanır hem de taklit yapmaya gerek duymazlar.

 

KADINLARIN BİR ANDA ORGAZM OLMASINI SAĞLAYAN MANTAR BULUNDU, TIKLAYIN

YORUM YAP
YORUMLAR