Enis Arıkan sonunda isyan etti! Evine gelen hayranlarına patladı

Ünlü oyuncu Enis Arıkan, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile bir anda gündeme bomba gibi düştü.

Son olarak Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Muzaffer karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Enis Arıkan, projenin final yapmasının ardından tatile çıktı. Soluğu Alaçatı'da alan ünlü oyuncu Enis Arıkan, Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştığı videolar ile dikkat çekti.

Hayranlarının Alaçatı'daki evine gelerek fotoğraf çekilmek istemelerine isyan eden ünlü oyuncu Arıkan, şunları söyledi:

"Tam çok taze olmuşken söyleyeyim; lütfen Alaçatı'daki evime gelmeyin kardeşim... Gelip kapımı çalmayın. Çok ayıp bir şey bu tanımadığınız insanın kapısını çalıp 'Fotoğraf çektirmek çektirebilir miyiz?' diyemezsiniz. Yıllar evvel de yatak odamdan bir herif çıkmıştı. Buyurun beyefendi dediğimde 'fotoğraf istiyorum' demişti.

Yemin ediyorum size, daha yıldık gelmeyin kardeşim... Ayıp ya! Tamam tatlıyız çok şekeriz. Zıkkımın dibi istemiyorum evimde sizi istemiyorum. Kameralardan görüyorum fotoğraf için geldiklerini... Yanımda kişileri gönderirim. Onlar da güle güle diyorlar... Koskoca insanlar geliyorlar sonra arkalarına baka baka gidiyorlar. Gidişleri de üzüyor beni. Neyim ben? Madame Tussauds Müzesi'ndeki balmumu heykel miyim de öyle ziyarete geliyorsunuz? Tanımadığım insanı sevmem, gelmeyin kapıma..."

YORUM YAP
YORUMLAR