EN GÜVENİLİR ÜNLÜ O!

VATANDAŞLARLA ANKET YAPILDI, "HANGİ ÜNLÜNÜN TAVSİYESİ SİZİN MARKA TERCİHİNİZDE ETKİLİ OLUR?" DİYE SORULDU VE BAKIN NE CEVAP VERDİLER...

ZİRVE, ACUN ILICALI'DAN CEM YILMAZ'A GEÇTİ!

 

Tüketicilere yöneltilen “Hangi ünlünün tavsiyesi sizin marka tercihinizde etkili olur?” sorusuna cevap arayan Celebrity Güven Endeksi’nin 2015 sonuçları açıklandı.

 

Araştırma şirketi Ipsos ve pazarlama, reklam ve iletişim dünyasının gözü kulağı MediaCat işbirliğinde yürütülen araştırma sonucu, 2015’in en güvenilir ünlüsü, bir önceki yıl ikinci sırada yer alan Cem Yılmaz oldu. 

 

Bu sonuçla Acun Ilıcalı’yı zirvedeki yerinden eden ünlü komedyeni sırasıyla Murat Boz, Kenan İmirzalıoğlu, Acun Ilıcalı ve Kıvanç Tatlıtuğ takip ediyor.

 

Listenin en ilginç detayıysa, ilk 10 sıralamasında sadece iki kadın sanatçının, Gülben Ergen ve Hülya Avşar’ın adının yer alması. Ergen altı, Avşar ise sekizinde sırada bulunuyor.

 

Geçtiğimiz yıllarda aynı araştırmada Acun Ilıcalı, Seda Sayan, Uğur Dündar, Hülya Avşar gibi isimler araştırmada birinci sırada yer almıştı. Cem yılmaz 2010 yılındaki araştırmadan da tıpkı bu yıl olduğu gibi Türkiye’nin En Güvenilir Ünlüsü olarak çıkmıştı.

 

2015 sıralaması şu şekilde:

 

1. CEM YILMAZ

 

2. MURAT BOZ

 

3. KENAN İMİRZALIOĞLU

 

4. ACUN ILICALI 

 

5. KIVANÇ TATLITUĞ 

 

6. GÜLBEN ERGEN 

 

7. KADİR İNANIR 

 

8. HÜLYA AVŞAR 

 

9. UĞUR DÜNDAR 

 

10.ORHAN GENCEBAY

YORUM YAP
YORUMLAR